Doen waar je goed in bent

Doen waar je goed in bent

Maandag 28 november 2016

Sinds 1 november werk ik vanuit VMD KOSTER. Waar ik als zelfstandig verzekeringsadviseur alles van A tot Z alles moest verzorgen, kan ik nu terugvallen op collega’s die allemaal hun eigen specialisme hebben. Dat betekent dat ik weet dat alles administratief tot in de puntjes verzorgd is en ik alle ruimte krijg om te doen waar ik goed in ben. En dat is risico’s beheren voor ondernemers.

Voor ondernemers zijn verzekeringen vaak een bijzaak waar ze liever niet te veel mee bezig zijn. En dat begrijp ik maar al te goed. Je moet immers nadenken over onderwerpen waar je liever niet aan denkt: brand, inbraak, beroepsfouten, zieke werknemers, arbeidsongeschiktheid, overlijden. Toch kan dit niet genegeerd worden.

En dat is dus waar ik goed in ben. Met ondernemers die vervelende onderwerpen in kaart brengen en een plan maken om de risico’s op te vangen. Vaak zijn verzekeringen daarbij onmisbaar. Het is altijd weer een mooie uitdaging om zoveel mogelijk zekerheid te bieden én de kosten laag te houden.

Zo weet de ondernemer dat hij goed zit. De risico’s zijn bekend en als er wat misgaat, is een telefoontje naar mij vaak genoeg om het herstel in te zetten. En de ondernemer kan snel weer verder met doen waar híj of zij goed in is!