Letselschade

Letselschade

Letselschade? VMD Koster biedt extra zorg

Bent u gewond geraakt als gevolg van een ongeval? Of is een dierbare overleden als gevolg van een ongeval? Dan betekent dit mogelijk dat u extra kosten moet maken (zoals medische kosten) of financieel verlies lijdt (verlies van inkomen). Kunt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij? En heeft u recht op smartengeld?

Een letselschadespecialist helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Wij kennen de weg en helpen u daarom graag verder. Als u hulp nodig heeft van een letselschadespecialist, dan verwijzen wij u met een gerust hart naar Berntsen Mulder Advocaten of TeekensKarstens.

Wie betaalt de letselschadeadvocaat?

Het Burgerlijk Wetboek bepaalt dat de aansprakelijke partij ook uw (advocaat)kosten moet betalen. Als u zelf (deels) schuld heeft aan het ongeval – bijvoorbeeld door te hard rijden – dan kan een deel van de kosten voor uw rekening komen. Meestal is daar een maximum aan verbonden. In 95% van de gevallen erkent de verzekeraar de volledige aansprakelijkheid. De verzekeraar betaalt dan ook uw volledige advocaatkosten. U heeft dan dus de beste advocaten op kosten van de verzekeraar.

Samenwerking met VMD Koster

VMD Koster onderhoudt contacten met een aantal gerenommeerde advocatenkantoren: Berntsen Mulder Advocaten of TeekensKarstens. Deze kantoren dragen het keurmerk LSA. Het staat u uiteraard vrij om een ander kantoor te benaderen. Wij verwijzen u door omdat wij u een goede service en een optimale opvang willen bieden. 

Contactgevens advocaten

Geef uw voorkeur door aan VMD Koster