Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Letselschade

Letselschade? VMD Koster biedt extra zorg

Bent u gewond geraakt als gevolg van een ongeval? Of is een dierbare overleden als gevolg van een ongeval? Dan betekent dit mogelijk dat u extra kosten moet maken (zoals medische kosten) of financieel verlies lijdt (verlies van inkomen). Kunt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij? En heeft u recht op smartengeld?

Een letselschadespecialist helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Wij kennen de weg en helpen u daarom graag verder. Als u hulp nodig heeft van een letselschadespecialist, dan verwijzen wij u met een gerust hart naar Berntsen Mulder Advocaten of Munneke Lourens Advocaten.

Wie betaalt de letselschadeadvocaat?

Het Burgerlijk Wetboek bepaalt dat de aansprakelijke partij ook uw (advocaat)kosten moet betalen. Als u zelf (deels) schuld heeft aan het ongeval – bijvoorbeeld door te hard rijden – dan kan een deel van de kosten voor uw rekening komen. Meestal is daar een maximum aan verbonden. In 95% van de gevallen erkent de verzekeraar de volledige aansprakelijkheid. De verzekeraar betaalt dan ook uw volledige advocaatkosten. U heeft dan dus de beste advocaten op kosten van de verzekeraar.

Samenwerking met VMD Koster

VMD Koster onderhoudt contacten met een aantal gerenommeerde advocatenkantoren: Berntsen Mulder Advocaten of Munneke Lourens Advocaten. Deze kantoren dragen het keurmerk LSA . Het staat u uiteraard vrij om een ander kantoor te benaderen. Wij verwijzen u door omdat wij u een goede service en een optimale opvang willen bieden. 

Contactgevens advocaten


Berntsen Mulder Advocaten
0172 42 70 71
www.berntsenmulder.nl

Folder over dienstverlening letselschade

Munneke Lourens Advocaten
0172 44 70 70
www.munnekelourens.nl

Folder over dienstverlening letselschade

Geef uw voorkeur door aan VMD Koster

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Inge Hartmans

Inge Hartmans

schadebehandelaar & teamleider

0172 245 964

Wij zorgen er dan voor dat de schade soepel en vlot wordt afgewikkeld. Daarom heeft u voor VMD Koster gekozen. Wij zijn er voor u!
Alle specialisten