Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Inventaris- en goederenverzekering

Door brand of inbraak kunt u in één klap uw goederenvoorraad verliezen. Ook schade aan inventaris is snel  een grote kostenpost. De inventaris- en goederenverzekering vergoedt schade aan goederen en inventaris van uw bedrijf. Schade die ontstaan is door bijvoorbeeld brand, diefstal en inbraak. 

Contact 

Optimale bescherming voor uw inventaris en goederen

Wilt u uw gebouwen, inventaris en goederen optimaal beschermen? Dan hebt u een veelomvattende verzekering nodig. Wij adviseren u de beste dekking voor brand- en bluswaterschade, maar ook voor de gevolgen van bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm en uitstromend leidingwater. Naast de directe schade bent u met deze polis ook verzekerd tegen diverse bijkomende kosten.

Uitgebreide dekking inventaris- en goederenverzekering VMD KOSTER

  • Brandschade verzekerd.
  • Schade door bluswater gedekt.
  • Ook de gevolgen van inbraak en vandalisme.
  • Uitstromend leidingwater valt ook onder de dekking. 

Controle verzekerde sommen inventaris en goederen

Heeft uw bedrijf een inventaris- en goederenverzekering? Controleer dan regelmatig of u niet onderverzekerd bent. Door de actuele nieuwwaarde van uw inventaris en inkoopwaarde van uw goederenvoorraad door te geven, kunnen wij contoleren of deze overeenkomt met uw verzekerde som. Indien de verzekerde som lager is dan de werkelijke waarde, dan bent u onderverzekerd. In geval van schade heeft dat grote consequenties voor de uitkering. Omgekeerd geldt dat u bij oververzekering teveel premie betaalt. 

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Arie van der Veer

Arie van der Veer

risicomanager

06 242 27 885

Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten