Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris- en goederenverzekering

Door brand of inbraak kunt u in één klap uw goederenvoorraad verliezen. Ook schade aan inventaris is snel een grote kostenpost. De inventaris- en goederenverzekering vergoedt schade aan goederen en inventaris van uw bedrijf. De risicomanagers geven u onafhankelijk advies en helpen u bij het vinden van de beste inventaris- en goederenverzekering.

Offerte verzekering inventaris en goederen  

Optimale bescherming voor uw inventaris en goederen

Wilt u uw gebouwen, inventaris en goederen optimaal beschermen? Dan hebt u een veelomvattende verzekering nodig. Wij adviseren u de beste dekking voor brand- en bluswaterschade, maar ook voor de gevolgen van bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm en uitstromend leidingwater. Naast de directe schade bent u met deze polis ook verzekerd tegen diverse bijkomende kosten.

Controle verzekerde sommen inventaris en goederen

Heeft uw bedrijf al een inventaris- en goederenverzekering? Controleer dan regelmatig of u niet onderverzekerd bent. Door de actuele nieuwwaarde van uw inventaris en inkoopwaarde van uw goederenvoorraad door te geven, kunnen wij contoleren of deze overeenkomt met uw verzekerde som.

Indien de verzekerde som lager is dan de werkelijke waarde, dan bent u onderverzekerd. In geval van schade heeft dat grote consequenties voor de uitkering. Omgekeerd geldt dat u bij oververzekering teveel premie betaalt. De risicomanagers van VMD Koster helpen u om onderverzekering en oververzekering voor uw inventaris en goederen te voorkomen.

Offerte inventaris- en goederenverzekering aanvragen