Bedrijfscontinuïteit

Bedrijfscontinuïteit

Verzekeren bedrijfsschade voor bedrijfscontinuïteit

Komt door een brand, inbraak of een andere oorzaak uw bedrijf stil te liggen? Dan is het belangrijk dat u terug kunt vallen op verzekeringen die er voor zorgen dat uw bedrijf niet failliet gaat en snel door kan. Bijvoorbeeld door de vaste lasten door te betalen en bedrijfsmiddelen te vervangen.

Advies over de bedrijfsschadeverzekering

Welke verzekeringen kunt u afsluiten voor brand- en bedrijfsschade?

Na een grote brand of waterschade kunnen uw bedrijfsactiviteitenstil kunnen komen te liggen. Vaste lasten van uw bedrijf lopen dan gewoon door. De bedrijfsschadeverzekering biedt dekking voor de vaste kosten van uw bedrijf en de winst die u onder normale omstandigheden zou hebben gemaakt. 

Er zijn ook bedrijven diena een grote schade snel en zonder omzetverlies weer aan de slag kunnen. Maar er worden wel extra kosten gemaakt, bijvoorbeeld voor de huur van een tijdelijke bedrijfsruimte. Voor deze bedrijven is de extra-kostenverzekering interessant.

Bij brand- of waterschade is bestaat de kans dat ook uw bedrijfsadministratie verloren gaat. Een reconstructiekostenverzekering vergoedt de kosten van herstel van uw administratie. 

Advies over verzekeringen voor brand- en bedrijfsschade

De risicomanagers van VMD Koster verzekeringen adviseren u graag over wat u kunt doen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Maak daarom een vrijblijvende afspraak. Bel 0172 611 116, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen