Advies over de zorgverzekering in 2021

Advies over de zorgverzekering in 2021

Vrijdag 4 december 2020

Advies over de zorgverzekering in 2021

Als u dat wilt, kunt u tot en met 31 december uw zorgverzekering wijzigen. Wij helpen u graag bij de keuze voor de beste zorgverzekering. Dat doen wij door per profiel de beste opties te selecteren. Als u overtuigd bent, kunt u via onze website direct de zorgverzekering aanvragen. Klik op hieronder voor de selectie van onze adviseurs.

Beste zorgverzekering voor uw profiel: de selectie van onze adviseurs

Tips bij de keuze voor de zorgverzekering

  • Kijk niet alleen naar de premie, maar kijk ook goed naar de verschillen in de aanvullende dekking. Bijvoorbeeld hoeveel bezoeken aan de fysio worden vergoed, of welk deel u terug krijgt als u een nieuwe bril nodig heeft.
  • Het grootste verschil bij de basisverzekering is de keuzevrijheid. Met een restitutieverzekering krijgt u de maximale vergoeding bij alle zorgaanbieders. Met een naturaverzekering is de vergoeding afhankelijk van of er een contract is tussen de verzekeraar en de zorgaanbieder.
  • Het standaard eigen risico is € 385. U kunt dit verhogen naar maximaal € 885. In dit artikel lichten we toe wanneer dit een verstandige keuze is.
  • U hoeft uw huidige zorgverzekering niet op te zeggen als u overstapt naar een andere verzekeraar, dat wordt voor u geregeld.

 Zorgverzekering 2021 aanvragen

VMD Koster werkt samen met de beste zorgverzekeraars: De Amersfoortse, Zilveren Kruis Achmea, CZ, Menzis, Nationale-Nederlanden, ONVZ, Stad Holland en Zorg en Zekerheid. Vraag de zorgverzekering uiterlijk 31 december aan bij de verzekeraar van uw keuze via www.vmdkoster.nl/zorgverzekering-2021/aanvragen

Persoonlijk advies over de zorgverzekering voor u en uw gezinsleden

Een zorgverzekering is heel persoonlijk. Natuurlijk kunt u ons daarom bellen of mailen voor persoonlijk advies over uw zorgverzekering. Het telefoonnummer is 0172 611 116. Mailen kan naar info@vmdkoster.nl 

Advies zorgverzekering