Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Zorgverzekering scherpste premie

Zorgverzekering met de scherpste premie én volledige keuzevrijheid

De zorgverzekering is een grote uitgavenpost, maar er zijn mogelijk om de kosten te verlagen. Welke verzekeraars helpen daarbij (bijvoorbeeld door hoge korting bij een maximaal eigen risico)?

Komt u er er niet uit? Bel of mail ons dan. Wij helpen u graag. Het telefoonnummer is 0172 611 116, het mailadres

1. Stad Holland

Stad Holland
  • De zorg voor de verzekerden komt bij Stad Holland op de eerste plaats.
  • Stad Holland streeft ernaar om met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken te maken. De verzekeraar gelooft niet in een selectieve zorginkoop en het dwingen van verzekerden om naar een bepaalde zorgverlener te gaan.
  • Stad Holland zorgt voor een vlotte afhandeling van nota’s. Gemiddeld binnen drie werkdagen.

Ga naar de aanvraagmodule van Stad Holland.

2. ONVZ

ONVZ

U bent gewend om uw eigen beslissingen te nemen. Zeker wanneer het gaat om uw gezondheid, of die van uw gezin. Bij ONVZ krijgt u optimale vrijheid bij het kiezen van uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen. Keuzevrijheid is pas zinvol als u weet wat de juiste keuze is. De ZorgConsulent van ONVZ ondersteunt u daarbij en helpt u met al uw vragen over zorg en gezondheid.

Ga naar de aanvraagmodule van ONVZ.

3. CZ

CZ

CZ vindt dat zorg verzekeren meer is dan nota's vergoeden. Als er iets gebeurt, kunt u op CZ rekenen. CZ biedt naast ruime keuze in zorgverzekeringen, ook de beste persoonlijke service. Klanten geven aan de service een 8. U heeft keuze uit ruim 45.000 Nederlandse zorgverleners die zijn gekozen om hun goede prijs en kwaliteit.

Ga naar de aanvraagmodule van CZ.