Zorgverzekering scherpste premie

Zorgverzekering scherpste premie

Zorgverzekering met een scherpe premie én volledige keuzevrijheid

De zorgverzekering is een grote uitgavenpost, maar er zijn mogelijk om de kosten te verlagen. Welke verzekeraars helpen daarbij (bijvoorbeeld door hoge korting bij een maximaal eigen risico)?

Komt u er er niet uit? Bel of mail ons dan. Wij helpen u graag. Het telefoonnummer is 0172 611 116, het mailadres info@vmdkoster.nl

1. Stad Holland

Stad Holland
  • De zorg voor de verzekerden komt bij Stad Holland op de eerste plaats.
  • Stad Holland streeft ernaar om met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken te maken. De verzekeraar gelooft niet in een selectieve zorginkoop en het dwingen van verzekerden om naar een bepaalde zorgverlener te gaan.
  • Stad Holland zorgt voor een vlotte afhandeling van nota’s. Gemiddeld binnen drie werkdagen.

Ga naar de aanvraagmodule van Stad Holland.

2. Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die dichtbij de mensen staat. Met de juiste zorg op de juiste plek, maar ook met maatschappelijke initiatieven die de samenleving socialer maken en daarmee gezonder. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken tussen de ene zorgverzekeraar en de andere. Zorg en Zekerheid werkt kleinschalig en regionaal, zonder winstoogmerk. Ze kennen alle zorgverleners uit de regio en kunnen u op een persoonlijke manier helpen.

Ga naar de aanvraagmodule van Zorg en Zekerheid. Kies als collectiviteit VMD Koster.

3. ONVZ

ONVZ

U bent gewend om uw eigen beslissingen te nemen. Zeker wanneer het gaat om uw gezondheid, of die van uw gezin. Bij ONVZ krijgt u optimale vrijheid bij het kiezen van uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen. Keuzevrijheid is pas zinvol als u weet wat de juiste keuze is. De ZorgConsulent van ONVZ ondersteunt u daarbij en helpt u met al uw vragen over zorg en gezondheid.

Ga naar de aanvraagmodule van ONVZ.