Verzuimverzekering 2024

Verzuimverzekering 2024

Donderdag 21 september 2023

Verzuimverzekering 2024: maak een vergelijking

Weet je al hoe de verzuimverzekering van jouw bedrijf er in 2024 uit gaat zien? Als het goed is, ontvang je een nieuw voorstel van je huidige verzekeraar. Maar is dat nog wel de beste optie? Een vergelijking maken kan nooit kwaad. Zeker nu het verzuim hoog ligt, de kosten stijgen en goed personeel moeilijker te krijgen is.

Dit is het moment om in actie te komen. Want de datum van verlenging is vaak 1 januari. Mogen wij daarom een vergelijking voor je maken?

Vergelijking verzuimverzekering aanvragen

Marktverkenning verzuimverzekering 2024

Bij de vergelijking van de huidige verzuimverzekering met andere opties kijken we niet alleen de premie. We maken een complete marktverkenning waarin ook de dekking, voorwaarden en dienstverlening van de verzekeraar meegenomen worden. Is er bijvoorbeeld voldoende ondersteuning bij preventie (vitaliteit) en herstel (re-integratie).Het is altijd de moeite waard om na te gaan of er een beter alternatief is. Wij werken alleen samen met de beste verzekeraars. Bovendien kopen wij verzekeringen scherp in zodat je nooit te veel betaalt.

Verzuimverzekering en verzuimaanpak in 2024

De hoge verzuimcijfers zijn een groot probleem voor veel werkgevers. Het eerste kwartaal van dit jaar werden verzuimrecords gebroken en de vooruitzichten voor de koudere maanden zijn niet rooskleurig. Bedrijfsartsen vrezen bijvoorbeeld dat er veel mensen overspannen thuis komen te zitten. Want met minder mensen moet evenveel (of soms zelfs meer) werk worden gedaan.

Personeelstekorten en de hoge verzuimcijfers zijn een erg ongelukkige combinatie. Hoe gaat u hier mee om? Wij gaan graag met u in gesprek over een resultaatgerichte verzuimaanpak. De verzuimverzekering speelt daarbij een grote rol.

De dienstverlening van VMD Koster

Persoonlijke aandacht, deskundig en onafhankelijk advies én je zoveel mogelijk gemak bieden. Daar staan we voor. Wij kennen de situatie van jouw bedrijf en weten wat er speelt in jouw sector. Zo voorzien we je van advies wanneer u dat nodig heeft en bieden we helder inzicht in pensioenen, risicobeheer en bedrijfsverzekeringen.

Zeker weten dat je de beste verzuimverzekering hebt?

Ook als je nog geen verzekering hebt, is dit een geschikt moment om advies in te winnen. Met onze onafhankelijke vergelijking kun je de juiste keuze maken voor de verzuimverzekering in 2023. Het kost en verplicht je tot niets.

Bel 0172 611 116 of vraag een offerte aan zodat wij voor u aan het werk kunnen gaan.

Offerte verzuimverzekering 2024

Maak kennis met onze specialisten

Menno Sombroek helpt uw organisatie graag met risicobeheer. Ook op het gebied van personeel, verzuim en inkomen. Bel 06 83 60 85 69 of stuur een e-mail om met Menno in gesprek te gaan.

Risicomanager Hans van der Pauw is gespecialiseerd in inkomensverzekeringen, verzuimpreventie en employee benefits. Hij helpt u stap voor stap met een goede verzuimaanpak. In gesprek met Hans? Bel 06 231 39 466 of stuur een e-mail.

Robbert-Paul Verkade weet precies wat er speelt bij ondernemers. Als risicomanager heeft hij veel oog voor verzuimpreventie. Want vaak kunnen kleine verbeteringen veel schade voorkomen. Een afspraak maken? Bel 06 558 81 588 of stuur een e-mail.