Verzekeringen CombiNed naar VMD Koster

Verzekeringen CombiNed naar VMD Koster

Vrijdag 1 februari 2019

Verzekeringen Adviesgroep CombiNed overgenomen door VMD Koster verzekeringen

Per 1 februari 2019 heeft Adviesgroep CombiNed uit Zoeterwoude de verzekeringsportefeuille overgedragen aan  VMD Koster verzekeringen. De ruim 2.000 klanten worden voortaan geadviseerd door de verzekeringsspecialisten van VMD Koster in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie

Tijssen Financieel Advies

Lex Tijssen was de eigenaar van Adviesgroep CombiNed. Hij verklaart de keuze om de verzekeringsportefeuille bij VMD Koster onder te brengen: “Ik wil mij samen met twee collega’s volledig toeleggen op het adviseren van bankzaken en hypotheken. Dat doen we onder de nieuwe naam Tijssen Financieel Advies. We blijven werken vanuit het kantoor in Zoeterwoude.”

Waarom is gekozen voor VMD Koster? Lex Tijssen: “Ik heb in VMD Koster een partij gevonden met een zelfde werkwijze en filosofie als wij zelf hadden. Daarom ben ik er zeker van dat de klanten van CombiNed geen hinder ondervinden van deze wijziging. Een extra voordeel is dat Bas Dissel, die bij CombiNed het eerste aanspreekpunt was voor vragen over verzekeringen, is meeverhuisd naar VMD Koster. ”

VMD Koster verzekeringen

VMD Koster verzekeringen is een verzekeringskantoor met 55 medewerkers die zich volledig toeleggen op pensioen- en inkomensadvies voor werkgevers, risicomanagement voor bedrijven en verzekeringsadvies voor particulieren. De missie van VMD Koster is om vervelende verrassingen voor de cliënten te voorkomen.

Herman Broere, directeur van VMD Koster, legt uit waarom de verzekeringsportefeuille van CombiNed is overgenomen: “Wij willen de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Onderdeel daarvan is een sterke positie in onderhandelingen met verzekeraars. Daarom zijn we blij dat wij een portefeuille hebben overgenomen die goed past bij ons DNA en onze positie in de markt versterkt. Het gaat om ruim 6.500 polissen en 2.000 relaties. Daarbij zit een collectiviteit van kampeerauto’s voor de vereniging Dubbellucht. De omzet is 50/50 verdeeld tussen particulieren en zakelijke relaties”

“Voor onze nieuwe klanten is het voordeel dat zij terecht komen bij een grotere organisatie. In de praktijk hebben zij maar met enkele adviseurs te maken, maar het is goed om te weten dat zij weer kunnen terugvallen op specialisten op alle gebieden. Daarnaast worden de meeste polissen bij ons in huis opgemaakt en de meeste schades door ons behandeld. Dat maakt het wel veel overzichtelijker.”