Adviesgroep CombiNed

Adviesgroep CombiNed

Verzekeringen Adviesgroep CombiNed overgenomen door VMD Koster verzekeringen

Per 1 februari 2019 zijn de verzekeringsactiviteiten van Adviesgroep CombiNed overgenomen door VMD Koster. Vanaf nu zijn wij dus de adviseur voor uw verzekeringen. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Tijssen Financieel Advies

Lex Tijssen gaat zich met twee collega’s volledig toeleggen op het adviseren van bankzaken en hypotheken. Dat doen zij onder de nieuwe naam Tijssen Financieel Advies. Het adres is Industrieweg 28 in Zoeterwoude. Als u contact wilt opnemen met Tijssen Financieel Advies dan belt u 071 541 74 47. Mailen kan ook: info@tijssenfa.nl

Wie zijn wij?

VMD Koster verzekeringen is een verzekeringskantoor met 55 medewerkers die zich volledig op verzekeren toeleggen. Uw vaste contactpersoon blijft Bas Dissel, maar uiteraard staan alle medewerkers van VMD Koster voor u klaar. Onze hoofdvestiging is in Alphen aan den Rijn. Er zijn ook adviesvestigingen in Bodegraven en Utrecht.

Het voordeel voor u?

In de praktijk hebt u maar met enkele adviseurs te maken, maar het is goed om te weten dat zij weer kunnen terugvallen op specialisten op alle gebieden. Daarnaast worden de meeste polissen bij ons in huis opgemaakt en de meeste schades door ons behandeld. Dat maakt het wel veel overzichtelijker voor u.

Contact?

Hebt u vragen over uw verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar info@vmdkoster.nl. Wij geven u graag een persoonlijke toelichting.