Vacature schadebehandelaar multibranche volmacht

Vacature schadebehandelaar multibranche volmacht

Zaterdag 11 november 2023

Vacature schadebehandelaar multibranche

Ben jij een communicatief sterke schadebehandelaar met ervaring bij een volmachtbedrijf of verzekeraar? Vind je het leuk om onze zakelijke en particuliere klanten te helpen bij de afhandeling van de schade? Werk jij klantgericht en vind je het leuk om onze relaties te ontzorgen? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Solliciteer dan voor de functie van Schadebehandelaar Multibranche bij VMD Koster in Alphen aan den Rijn.

Ook als je pas aan het begin van je carrière als schadebehandelaar staat, zijn er mogelijkheden. Vier ervaren schadebehandelaars leren je graag alle fijne kneepjes van het vak.

Het functieprofiel van de schadebehandelaar

Als schadebehandelaar behandel je, afhankelijk van je ervaring, zowel standaard als complexe schaden op het werkgebied van Brand, Varia en Verkeer. Ook ben je sparringpartner voor de risicomanagers en particuliere adviseurs.

Je bent niet alleen eerste aanspreekpunt, maar coördineert de gehele afhandeling van de schade. Dit betekent dat alle correspondentie en de gehele administratieve afhandeling tot de taken behoort. Je onderzoekt de schadeclaim en beoordeelt of de schade gedekt is. Als het nodig is schakel je een externe deskundige in. Je bewaakt de voortgang van het dossier en draagt zorg voor een spoedige en accurate afhandeling. Je stelt daarbij het klantbelang centraal.

Wat verwachten wij van de schadebehandelaar multibranche?

Wij zoeken een positieve en gedreven schadebehandelaar. Natuurlijk ben je in het bezit van de vereist vakdiploma’s. Welke kennis en vaardigheden zijn verder nodig:

 • Analytisch, leergierig en initiatiefrijk
 • Communicatief erg vaardig, zowel richting je klanten, collega’s, tussenpersonen, experts en verzekeraars
 • Een proactieve en oplossingsgerichte houding

Wie zijn wij?

VMD Koster bestaat uit een adviestak voor verzekeringen, drie hypotheekadvieskantoren en werkt met volmachtbedrijf NLG Verzekeringen. Met ruim 80 collega’s adviseren wij bedrijven en particulieren over risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Naast ons kantoor in Alphen aan den Rijn hebben we een vestiging in Bodegraven en Rotterdam. Onze missie is: wij voorkomen vervelende verrassingen.

Met ons volmachtbedrijf NLG Verzekeringen hebben we van veel verzekeraars een volmacht gekregen. Dat betekent dat wij namens verzekeraars verzekeringen offreren, accepteren, administreren en de schades afwikkelen. Dat biedt veel flexibiliteit, maar stelt ook hoge eisen aan de kennis en ervaring die we in huis willen hebben.

Wat bieden we je?

 • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week
 • Een salaris dat past bij en meegroeit met je opleiding en ervaring
 • Een dienstbetrekking voor bepaalde tijd dat, wanneer het van twee kanten bevalt, verlengd zal worden met een vast dienstverband
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, ANW-hiaat verzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en reiskostenvergoeding
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Andere interessante personeelsvoordelen, zoals korting en een vitaliteitsprogramma
 • Heb je ambitie om bepaalde vakgerelateerde diploma’s te behalen, dan faciliteren we dit graag
 • Gezellige samenkomsten, zoals regelmatig teamuitjes en een maandelijkse meet and eat, waarbij je tijdens een heerlijke lunch wordt bijgepraat en meepraat over de ontwikkelingen binnen de organisatie
 • En natuurlijk werk je straks samen in een leuk team met enthousiaste mensen

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John Straver op telefoonnummer 0172 611 116. Meer informatie over VMD Koster verzekeringen vind je op deze website.

Reageren op deze vacature

Jouw sollicitatie in de vorm van een motivatie en een actueel CV kun je sturen naar directie@vmdkoster.nl ter attentie van Marjo van Hooff.