Second opinion van uw verzuimverzekering

Second opinion van uw verzuimverzekering

Vrijdag 24 september 2021

Wilt u een second opinion van uw verzuimverzekering?

Waarschijnlijk ontvangt u begin oktober een verlengingsvoorstel voor uw verzuimverzekering voor het volgende jaar. In dit voorstel wordt de nieuwe jaarpremie bekend gemaakt. De aankondiging van de nieuwe premie, met wellicht ook aangepaste voorwaarden, is een goede aanleiding voor een second opinion van uw polis. Wij bieden u dit graag aan.

Offerte verzuimverzekering

Verzuimkosten onnodig hoog

Veel ondernemers krijgen te maken met steeds hogere verzuimkosten. Geldt dat voor u ook? Vaak blijven kansen onbenut om werknemers aan het werk te houden of terug te laten keren. De verzuimkosten kunnen daardoor ook onnodig hoog oplopen. Omdat wij de regelgeving en de mogelijkheden voor u als ondernemer goed kennen, kunnen wij samen met u een goede verzuimaanpak starten. Een goede verzuimverzekering is daarbij essentieel.

Vergelijking verzuimverzekering

Bij de vergelijking van uw huidige verzuimverzekering met andere opties kijken we niet alleen de premie. We nemen ook de dekking, voorwaarden en dienstverlening van de verzekeraar mee. Is er bijvoorbeeld voldoende ondersteuning bij preventie (vitaliteit) en herstel (re-integratie). Het is  altijd de moeite waard om na te gaan of er een beter alternatief is. Wij werken alleen samen met de beste verzekeraars. Bovendien kopen wij verzekeringen scherp in zodat u nooit te veel betaalt.

De dienstverlening van VMD Koster

Wij adviseren u over de verzuimverzekering, over de rol van de arbodienst en alles wat er verder komt kijken bij het verlagen van ziekteverzuim en de verzuimkosten. Wanneer wij een verzuimscan maken, dan kijken we niet alleen naar de verplichtingen uit CAO's, maar ook naar het financiële risico dat u bereid bent zelf te lopen. 

Second opinion van uw verzekering

Met onze second opinion kunt u de juiste keuze maken voor uw verzuimverzekering. Het is volledig onverplicht kost u niets. U kunt onze verzuimspecialisten bereiken via 0172 611 116. Of vul het formulier op deze pagina in waarna wij contact met u opnemen.