ORV voor ondernemers

ORV voor ondernemers

ORV (overlijdensrisicoverzekering) voor ondernemers

Als ondernemer is uw inbreng in uw bedrijf onmisbaar. En dat is ook zo bij uw gezin. Maar wat gebeurt er als u onverhoopt wegvalt? Wat gebeurt er met uw bedrijf als u onverwacht komt te overlijden? En hoe komen uw nabestaanden er dan voor te staan? Onze adviseurs bespreken het graag met u en vertellen u dan ook over de ORV (overlijdensrisicoverzekering).

Offerte aanvragen

Financiële zekerheid voor uw bedrijf en nabestaanden

Het is een prettige gedachte dat, als u er niet meer bent, uw partner of gezin de levensstandaard kunnen behouden die ze op dit moment gewend zijn. En ook dat de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt. Een overlijdensrisicoverzekering keert bij overlijden een vooraf bepaald, vast bedrag uit aan de nabestaanden, de zakelijke partner of de onderneming. De uitkering van deze verzekering kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het aflossen van een hypotheekschuld. Maar ook in de zakelijke sfeer zijn er toepassingsmogelijkheden.

Verschillende dekkingsmogelijkheden ORV voor ondernemers

  • Key-man-verzekering (bij het overlijden van een sleutelfiguur binnen de onderneming keert deze verzekering een vast bedrag uit aan de onderneming)
  • Compagnonsverzekering (als u of uw zakelijke partner overlijdt, ontvangt de overblijvende compagnon een bedrag om de financiële gevolgen op te vangen)
  • Vrij besteedbaar kapitaal voor uw partner
  • Kapitaal voor een nabestaandenpensioen of -lijfrente

Wilt u een premie-indicatie van de overlijdensrisicoverzekering?

Wij informeren u graag over uw mogelijkheden voor een ORV voor ondernemers. Vraag daarom een vrijblijvende premie-indicatie aan. Of neem contact met ons op via 0172 611 116. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Open dan het dienstverleningsdocument.

Offerte overlijdensrisicoverzekering aanvragen

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Marco van Bostelen
Het is de kunst er op het juiste moment voor je klant te zijn.
Alle specialisten