Laat  medewerkers kennismaken met extra's collectieve zorgverzekering

Laat medewerkers kennismaken met extra's collectieve zorgverzekering

Donderdag 26 november 2020

Laat uw medewerkers kennismaken met de extra's van de collectieve zorgverzekering 

De premies en vergoedingen voor de zorgverzekering in 2021 zijn bekend. Iedereen heeft tot en met 31 december de kans de zorgverzekering te wijzigen of over te stappen. U geeft uw medewerkers een hele goede extra optie door een collectieve zorgverzekering aan te bieden. Het is nu nog mogelijk een collectiviteit op te starten voor 2021.

Advies collectieve zorgverzekering CZ

Wij hebben verschillende zorgverzekeraars vergeleken en concluderen dat CZ momenteel het beste aanbod heeft voor de collectieve zorgverzekering. Uw medewerkers kunnen rekenen op goede zorg. Ze krijgen daarnaast volop mogelijkheden om te werken aan een betere leefstijl. En dat is ook in uw voordeel, want medewerkers met een gezonde leefstijl zijn fitter, productiever en minder vaak ziek.

Andere voordelen van een collectieve zorgverzekering bij CZ

  • Korting op de zorgpremie
  • Iedere medewerker kan profiteren van het FitzMe Portaal
  • Medewerkers met een aanvullende verzekeringen profiteren van extra vergoedingen uit het pakket Gezond aan het werk.
  • Extra diensten voor u als werkgever (zoals bedrijfszorg).

Aanvullende informatie downloaden

Reageer nu om de collectiviteit te starten vóór 2021

Reageer uiterlijk 7 december zodat wij het contract met CZ kunnen regelen. Uw medewerkers kunnen dan nog dit jaar overstappen. De actie richting uw medewerkers zetten wij vervolgens samen op. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee samen een goede stap zetten om uw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Dit levert veel winst op voor uw bedrijf,  zeker op lange termijn.

Heeft u vragen over de zorgverzekering? Bel 0172 611 116 en vraag naar Arthur de Jong. Of vul het contactformulier in zodat wij u terug kunnen bellen.

Contactformulier collectieve zorgverzekering