Het totaalplaatje van de gezondheid voor uw medewerkers

Het totaalplaatje van de gezondheid voor uw medewerkers

Vrijdag 5 maart 2021

Het totaalplaatje van de gezondheid voor uw medewerkers

Binnen de collectieve zorgverzekering is vitaliteit een belangrijk thema. Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in het werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om de gezondheid van uw medewerkers gaat. Daarom wijzen wij u graag op de TotaalCheck die door Zilveren Kruis is ontwikkeld.

In 10 minuten in beeld waar de verbeterpunten liggen

De TotaalCheck geeft medewerkers inzicht in het totaalplaatje van hun gezondheid. In ongeveer 10 minuten weten uw medewerkers waarmee ze aan de slag kunnen. Ook krijgen ze tips, inspirerende verhalen en adviezen om hun gezondheid te verbeteren. Zo wordt gezonde keuzes maken een stuk gemakkelijker. De tips en adviezen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en in samenwerking met experts.

Deel de TotaalCheck met uw medewerkers

Laat medewerkers weten dat alles meetelt als het om hun gezondheid gaat. En dat ze in een paar stappen kunnen ontdekken hoe het totaalplaatje van hun gezondheid eruit ziet. En wat misschien beter kan. Op die manier laat u zien dat gezondheid belangrijk is, ook op de (digitale) werkvloer. Dit is de hyperlink naar deze gratis check: www.zilverenkruis.nl/consumenten/totaalcheck#/

Meer informatie over de collectieve zorgverzekering en de verzuimaanpak

De collectieve zorgverzekering is onderdeel van een effectieve verzuimaanpak. Als u wilt, kunnen wij u nu al adviseren over de collectieve zorgverzekering van 2022. U bent er dan op tijd bij en kan direct beginnen met het verbeteren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Wij kunnen u ook ondersteunen bij de andere onderdelen, zoals het verzuimprotocol, de verzuimverzekering en RI&E. Heeft u hierover een vraag? Onze adviseurs helpen u graag. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen.