Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Zorgverzekering zelfstandig ondernemers

Zorgverzekering ondernemers en zzp'ers

Voor zelfstandig ondernemers bieden sommige verzekeraars uitgekiende pakketten met veel voordelen, bijvoorbeeld coaching of een extra korting in combinatie met de AOV. CZ, ONVZ en Menzis zijn hiervan de beste voorbeelden. Klik op het logo van de verzekeraar om direct naar de aanvraagmodule te gaan. De korting voor relaties van VMD Koster wordt dan meegenomen.

Wilt u een persoonlijk advies over de zorgverzekering? Dan zitten wij voor u klaar. Bel 0172 611 116 voor een telefonisch advies of om een afspraak te maken.

1. CZ

CZCZ vindt dat zorg verzekeren meer is dan nota's vergoeden. Als er iets gebeurt, kunt u op CZ rekenen. CZ biedt naast ruime keuze in zorgverzekeringen, ook de beste persoonlijke service. Klanten geven aan de service een 8. U heeft keuze uit ruim 45.000 Nederlandse zorgverleners die zijn gekozen om hun goede prijs en kwaliteit.

Premie berekenen en online aanvragen bij CZ.

2. ONVZ

ONVZU bent gewend om uw eigen beslissingen te nemen. Zeker wanneer het gaat om uw gezondheid, of die van uw gezin. Bij ONVZ krijgt u optimale vrijheid bij het kiezen van uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen. Keuzevrijheid is pas zinvol als u weet wat de juiste keuze is. De ZorgConsulent van ONVZ ondersteunt u daarbij en helpt u met al uw vragen over zorg en gezondheid.

Premie berekenen en online aanvragen bij ONVZ.

3. Menzis

Zorgverzekering Menzis

  • De Zorgadviseur helpt u bij al uw zorgvragen.
  • Snel de juiste zorg bij u in de buurt met de Zorgvinder.
  • Iedereen is welkom. Geen selectie op gezondheid of leeftijd.
  • U regelt veel online in Mijn Menzis.
  • Gezond leven wordt beloond met SamenGezond.

Premie berekenen en online aanvragen bij Menzis. Kies als collectiviteit ZZP VMDeerenberg.