Zorgverzekering zelfstandig ondernemers

Zorgverzekering zelfstandig ondernemers

Zorgverzekering ondernemers en zzp'ers

Voor zelfstandig ondernemers bieden sommige verzekeraars uitgekiende pakketten met veel voordelen, bijvoorbeeld coaching of een extra korting in combinatie met de AOV. CZ en ONVZ zijn hiervan goede voorbeelden. Klik op het logo van de verzekeraar om direct naar de aanvraagmodule te gaan. Kom je er niet uit? Bel of mail ons dan. Wij helpen u graag. Het telefoonnummer is 0172 611 116, het mailadres info@vmdkoster.nl

CZ

CZ

CZ vindt dat zorg verzekeren meer is dan nota's vergoeden. Als er iets gebeurt, kun je op CZ rekenen. CZ biedt naast ruime keuze in zorgverzekeringen, ook de beste persoonlijke service. Klanten geven aan de service een 8. Je hebt keuze uit ruim 45.000 Nederlandse zorgverleners die zijn gekozen om hun goede prijs en kwaliteit.

Premie berekenen en online aanvragen bij CZ als ondernemer.
Voor een zzp'er is het collectiviteitsnummer 4832558.

ONVZ

ONVZ

Je bent gewend om uw eigen beslissingen te nemen. Zeker wanneer het gaat om de gezondheid van jou of je gezin. Bij ONVZ krijg je veel keuzevrijheid. En de ZorgConsulent van ONVZ ondersteunt je bij het kiezen van zorgverleners en helpt met al je vragen over zorg en gezondheid.

Premie berekenen en online aanvragen bij ONVZ.