Zorgverzekering gezin met kinderen

Zorgverzekering gezin met kinderen

Zorgverzekering voor gezin met kinderen

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op uw zorgverzekering. Het is echter wel van belang dat u oplet op de aanvullende verzekeringen die u kiest. Denk bijvoorbeeld aan de dekking voor orthodontie.

Komt u er niet uit? Bel of mail ons dan. Wij helpen u graag. Het telefoonnummer is 0172 611 116, het mailadres info@vmdkoster.nl

1. Zorg en Zekerheid Zorg Zeker + AV-GeZZin | € 175,90

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die dicht bij de mensen staat. Met de juiste zorg op de juiste plek, maar ook met maatschappelijke initiatieven die de samenleving socialer maken en daarmee gezonder. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken tussen de ene zorgverzekeraar en de andere. Zorg en Zekerheid werkt kleinschalig en regionaal, zonder winstoogmerk. Ze kennen alle zorgverleners uit de regio en kunnen u op een persoonlijke manier helpen.

Ga naar de aanvraagmodule van Zorg en Zekerheid. Kies als collectiviteit VMD Koster.

2. CZ Zorg op maat + Gezinnen | € 193,50

CZ

CZ vindt dat zorg verzekeren meer is dan nota's vergoeden. Als er iets gebeurt, kunt u op CZ rekenen. CZ biedt naast ruime keuze in zorgverzekeringen, ook de beste persoonlijke service. Klanten geven aan de service een 8. U heeft keuze uit ruim 45.000 Nederlandse zorgverleners die zijn gekozen om hun goede prijs en kwaliteit.

Ga naar de aanvraagmodule van CZ.

3. ONVZ Basis + Optifit + Tandfit B | € 206,48

ONVZ

U bent gewend om uw eigen beslissingen te nemen. Zeker wanneer het gaat om uw gezondheid, of die van uw gezin. Bij ONVZ krijgt u optimale vrijheid bij het kiezen van uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen. Keuzevrijheid is pas zinvol als u weet wat de juiste keuze is. De ZorgConsulent van ONVZ ondersteunt u daarbij en helpt u met al uw vragen over zorg en gezondheid.

Ga naar de aanvraagmodule van ONVZ.

Persoonlijk advies over de zorgverzekering met de scherpste premie

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Petra de Vlieger
Vakkundig, servicegericht en toegankelijk, dáár zit onze kracht.
Alle specialisten
Annette Jongeleen
Ik hou ervan om mensen te helpen.
Alle specialisten