Wagenparkverzekering: is dit interessant voor uw bedrijf?

Wagenparkverzekering: is dit interessant voor uw bedrijf?

Maandag 8 oktober 2018

Wagenparkverzekering: is dit interessant voor uw bedrijf?

Rijden uw medewerkers in een auto van de zaak? Hoe worden die dan verzekerd? Wordt voor elke auto een aparte zakelijke autoverzekering afgesloten? Of is een wagenparkverzekering een beter alternatief?

Is er premievoordeel voor alle bedrijfsauto’s?

Met een wagenparkverzekering verzekert u alle voertuigen op één contract. Dit levert premievoordeel op dankzij wagenparkkortingen. Bovendien krijgt u meer overzicht over de verzekeringen en het schadeverloop.

Ook een wagenparkverzekering voor bestelauto’s en vrachtauto’s?

De wagenparkverzekering is er voor het hele wagenpark. Dus niet alleen voor personenauto’s. Ook bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangwagens kunnen onder gunstige voorwaarden meeverzekerd worden.

Vanaf hoeveel auto’s is een wagenparkverzekering mogelijk?

Wij kunnen zakelijke wagenparken verzekeren voor bijna alle bedrijven. Van MKB-ondernemers tot grootzakelijke bedrijven. Bij sommige verzekeraars kan een wagenparkverzekering al vanaf een paar auto’s, maar er zijn ook verzekeraars die een minimum aantal hanteren.

Wat zijn de aanvullende voordelen voor uw wagenpark?

Wij werken met veel verschillende verzekeraars samen voor het verzekeren van wagenparken. Bij het uitbrengen van een offerte bekijken we waar de dekking, premie en voorwaarden het beste bij uw bedrijf passen. We kijken ook naar de aanvullende voordelen die een verzekeraar biedt. Een paar voorbeelden:

  • Preventiespecialisten die in preventiebezoeken chauffeurs bewust maken van hun eigen gedrag en de daarmee samenhangende risico’s.
  • No blame, no claim regeling. Schade die niet de schuld is van uw werknemer heeft geen invloed op de premiekorting.
  • Uitgebreide nieuwwaarderegelingen voor personen- en bestelauto’s en aanschafwaarderegelingen voor vrachtauto’s.
  • Een rijmonitor die het rijgedrag van medewerkers registreert en analyseert. Dit heeft een positief effect op het rijgedrag.

Wilt u advies over de wagenparkverzekering?

Geen wagenpark is hetzelfde. Daarom werken wij samen met veel verschillende verzekeraars. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf de bedrijfsauto’s op de best mogelijke manier verzekeren. Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vul het offerteformulier in of neem contact op met mij of één van mijn collega’s. In een persoonlijk adviesgesprek overtuig ik u graag van de voordelen van een wagenparkverzekering via VMD Koster.

Offerte wagenparkverzekering aanvragen