Van Stigt Thans Assurantiën

Van Stigt Thans Assurantiën

Van Stigt Thans Assurantiën heet nu VMD Koster

Sinds 2023 werken Van Stigt Thans, R-B & A en Partners en VMD Koster samen. Drie adviseurs gespecialiseerd in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Drie adviseurs met een persoonlijke en klantgerichte benadering. En vanaf nu ook drie adviseurs met dezelfde naam: VMD Koster verzekeringen

Van Stigt Thans en VMD Koster

Contactgegevens

Door de naamswijziging zijn onze e-mailadressen gewijzigd. Het nieuwe e-mailadres zie je op de pagina met contactpersonen. Maar alle bestaande e-mailadressen werken ook nog steeds. Stuur je een e-mail naar het oude adres? Dan komt het gewoon nog aan. Telefonisch zijn wij te bereiken via ons oude nummer 010 204 11 22 én het nieuwe nummer 010 21 22 444.

Optimaliseren van de dienstverlening

We kiezen voor één naam omdat dit helpt bij het aanbod van verzekeringsoplossingen, communicatie en automatisering. Verder blijven de uitgangspunten gelijken: persoonlijk advies, meedenken met de kant en altijd zoeken naar de beste oplossing.

Maak kennis met VMD Koster Rotterdam

In een digitale brochure stellen wij het team in Rotterdam en onze werkwijze (opnieuw) aan je voor. Ook lees je hier een interview met de voormalige eigenaar Jan van Stigt Thans.

Brochure VMD Koster Rotterdam downloaden