Van Reaal Bancaire Diensten naar BLG Wonen

Van Reaal Bancaire Diensten naar BLG Wonen

Dinsdag 14 april 2015

Vanaf 1 april 2015 heeft BLG Wonen alle activiteiten overgenomen van Reaal Bancaire Diensten. Had u een spaarrekening en/of beleggingsrekening bij Reaal Bancaire Diensten? Dan is deze inmiddels overgegaan naar BLG Wonen. Voor u als klant verandert er eigenlijk niets. Hieronder geven wij een selectie daarvan.

Advies over pensioen opbouwen

Wat is de reden van de overgang van Reaal Bancaire Diensten?

Reaal Bancaire Diensten is een onderdeel van het voormalige SNS Reaal N.V. Besloten is dat SNS Bank en de verzekeraar Reaal gaan splitsen en als twee afzonderlijke bedrijven verder gaan. Om die reden gaan de activiteiten over naar BLG Wonen.

Waarom BLG Wonen?

Er is gekozen voor BLG Wonen omdat de producten van Reaal Bancaire Diensten goed aansluiten bij het brede assortiment van BLG Wonen. Daarnaast werkt BLG Wonen, net als Reaal Bancaire Diensten, samen met de onafhankelijk financieel adviseur. Zo kunnen wij u op een goede manier van dienst zijn als u uw bankzaken wilt regelen.

Verandert mijn rekeningnummer?

Nee, uw rekeningnummer wijzigt niet.

Wijzigen de voorwaarden en tarieven van mijn product?

De voorwaarden en tarieven van uw product blijven gelijk. Ook de naamgeving blijft nog gelijk. Op termijn worden de Reaal-producten overgezet naar een product van BLG Wonen. Daarbij is het uitgangspunt dat de voorwaarden en tarieven voor u zoveel als mogelijk gelijk blijven.

Wat verandert er voor mij?

Vanaf 1 april 2015 bent u klant bij BLG Wonen. Wij regelen voor u dat uw rekening op de juiste manier overgaat. U ontvangt vanaf dat moment post van BLG Wonen over uw product. Op termijn gaan de producten mogelijk over naar een product van BLG Wonen. Het uitgangspunt is dat deze producten zoveel mogelijk dezelfde tarieven en voorwaarden hebben.

Deze informatie is afkomstig van BLG Wonen. De oorspronkelijke publicatiedatum is 14 april 2015. Zoekt u advies over extra pensioen opbouwen? Neem dan contact met ons op via 0172 611 116 of vul het contactformulier in.