Vacature relatiebeheerder zakelijke verzekeringen

Vacature relatiebeheerder zakelijke verzekeringen

Maandag 18 maart 2024

Vacature relatiebeheerder zakelijke verzekeringen

Wij zijn op zoek naar een gedreven relatiebeheerder om ons zakelijke team te versterken. Vind jij het leuk vindt om als eerste aanspreekpunt klanten te helpen? En er samen met de risicomanager voor te zorgen dat de juiste verzekeringen worden afgesloten en dat de dekking en premie passend blijven? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Wij hebben voor jou een mooie uitdaging binnen onze snel groeiende organisatie?

Wat worden jouw belangrijkste werkzaamheden?

Als relatiebeheerder zakelijke verzekeringen ben je voornamelijk bezig met het beheer van en advies over verzekerde risico’s van bedrijven en instellingen. Je bent samen met de risicomanager verantwoordelijk voor een eigen account MKB- en groot zakelijke relaties. Jullie analyseren samen de risico’s en bieden passende verzekeringsoplossingen aan.

Wij zijn wij?

VMD Koster bestaat uit een adviestak voor verzekeringen, drie hypotheekadvieskantoren en werkt met volmachtbedrijf NLG Verzekeringen. Met ruim 90 collega’s adviseren wij bedrijven en particulieren over risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Naast ons kantoor in Alphen aan den Rijn hebben we een vestiging in Bodegraven en Rotterdam. Onze missie is: wij voorkomen vervelende verrassingen.

Met ons volmachtbedrijf NLG Verzekeringen hebben we van veel verzekeraars een volmacht gekregen. Dat betekent dat wij namens verzekeraars verzekeringen offreren, accepteren, administreren en de schades afwikkelen. Dat biedt veel flexibiliteit, maar stelt ook hoge eisen aan de kennis en ervaring die we in huis willen hebben.

Wat bieden we je?

 • Een uitdagende functie binnen een klantgerichte organisatie
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie
 • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, ANW-hiaat verzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en reiskostenvergoeding
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd dat, wanneer het van twee kanten bevalt, verlengd zal worden met een vast dienstverband
 • Een leuk team met enthousiaste mensen

Wat vragen we van je?

 • HBO denk - en werkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen, dit blijkt ook uit de diploma’s WFT Zakelijk en WFT Inkomen
 • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is ook een pré

Reageren op deze vacature

Denk jij dat wij goed bij elkaar passen? Reageer door een e-mail te sturen naar directie@vmdkoster.nl. Stuur je CV mee en vertel ons vooral waarom jij de ideale versterking van ons team bent.

Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met John Straver via 0172 611 116.

Solliciteren voor deze functie