Vacature relatiebeheerder zakelijk

Vacature relatiebeheerder zakelijk

Dinsdag 8 november 2022

Vacature relatiebeheerder zakelijke verzekeringen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste relatiebeheerder zakelijke verzekeringen. Vind jij het leuk om als eerste aanspreekpunt de klanten in jouw account te helpen? En er samen met de risicomanager voor te zorgen dat de juiste verzekeringen worden afgesloten en dat de dekking en premie passend blijven? Krijg jij er energie van wanneer jouw klanten alle risico’s onder controle hebben?

Als je antwoord op deze vragen ja is, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Wij hebben voor jou een mooie uitdaging binnen onze snel groeiende organisatie.

Wat ga je doen als relatiebeheerder verzekeringen?

Onze missie laat zich in vier woorden samenvatten: Wij voorkomen vervelende verrassingen. Voor jouw rol als relatiebeheerder betekent dit dat je ervoor zorgt dat de zakelijke klanten in jouw account goed verzekerd zijn en blijven. Hoe doen we dat?

Het begint met bewustwording van de risico’s bij de klant. Jij ondersteunt de risicomanager daarbij. Vervolgens vinden jullie samen met de klant oplossingen om deze risico’s beheersbaar te maken. Met een verzekering bijvoorbeeld. Wanneer je voor de klant een verzekering afsluit, zorg je ervoor dat deze nu én in de toekomst passend is. Zo voorkomen we vervelende verrassingen.

Over onze organisatie

VMD Koster bestaat uit een adviestak voor verzekeringen, drie hypotheekadvieskantoren en werkt met volmachtbedrijf NLG Verzekeringen. Met ruim 70 collega’s adviseren wij bedrijven en particulieren over risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Persoonlijke aandacht, deskundig en onafhankelijk advies én de klant zoveel mogelijk gemak bieden. Daar staan we voor.15 verzekeraars hebben ons een volmacht gegeven om bijna alle taken van de verzekeraar zelfstandig uit te voeren. Dat betekent niet alleen veel bevoegdheden, maar ook veel verantwoordelijkheid.

Wat vragen we van je?

 • HBO denk - en werkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen, dit blijkt ook uit de diploma’s WFT Zakelijk en WFT Inkomen
 • Om door te groeien is Assurantie A of een andere vakopleiding nodig. Het is natuurlijk een pré als je daar nu al aan voldoet
 • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is ook een pré

Wat bieden we je?

 • Een uitdagende functie binnen een klantgerichte organisatie
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie
 • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, ANW-hiaat verzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en reiskostenvergoeding
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd dat, wanneer het van twee kanten bevalt, verlengd zal worden met een vast dienstverband
 • Een leuk team met enthousiaste mensen

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Wilco Rasink op telefoonnummer 0172 820 029. Op deze website lees je meer over onze organisatie.

Reageren op deze vacature

Jouw sollicitatie in de vorm van een motivatie en een actueel CV kan je sturen naar directie@vmdkoster.nl.

Solliciteren op deze vacature