Vacature adviseur particuliere verzekeringen

Vacature adviseur particuliere verzekeringen

Vrijdag 1 januari 2016

Vacature adviseur particuliere verzekeringen

Vind je het leuk om klanten te adviseren over het beperken van financiële risico’s? Reageer dan op deze vacature. Want we zoeken een verzekeringsadviseur particulieren die graag met onze klanten in gesprek gaat. In die gesprekken zorg je ervoor dat de verzekeringen doorlopend aansluiten bij de persoonlijke situatie en wensen.

Bij voorkeur heb je al ervaring in onze branche en beschik je over de noodzakelijke vakdiploma’s. Heb je die ervaring nog niet, maar ben je wel leergierig en ambitieus? Dan kunnen wij je helpen om ook aan deze eisen te voldoen.

Direct solliciteren

Wat ga je doen als adviseur particuliere verzekeringen?

Onze missie laat zich in vier woorden samenvatten: Wij voorkomen vervelende verrassingen. Voor jouw rol als particulier adviseur betekent dit dat je ervoor zorgt dat onze klanten goed verzekerd zijn en blijven. Hoe doen we dat?

Het begint ermee dat klanten zich bewust zijn van de risico’s die ze lopen. Samen met de klanten vinden we vervolgens oplossingen om deze risico’s beheersbaar te maken. Met een verzekering bijvoorbeeld. Wanneer de klant een verzekering afsluit, zorgen wij ervoor dat deze nu én in de toekomst passend is. Zo worden de klanten bij schade niet geconfronteerd met een financiële tegenvaller. Zo voorkomen we vervelende verrassingen.

Wat vragen we van je?

Om in deze functie goed tot je recht te komen, is het belangrijk dat je enthousiast bent over het geven van persoonlijk advies. Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar. Je moet ook minimaal een afgeronde MBO-opleiding hebben. Als je de juiste ervaring en vakdiploma’s kan je snel starten. Maar als je ze nog niet hebt, kan je beginnen als adviseur in opleiding.

We hopen daarnaast dat je met jouw positieve instelling en drive helpt om ons kantoor het mooiste adviesbedrijf van Nederland te laten zijn. Herken jij jezelf in deze competenties?

 • Je werkt precies en nauwkeurig
 • Je bent betrokken en proactief
 • Je beschikt over een oplossingsgerichte houding
 • Je stelt je professioneel op tegenover relaties en verzekeraars, maar bent ook betrokken bij de klanten waarvan jij de adviseur bent

Over onze organisatie

VMD Koster bestaat uit een adviestak voor verzekeringen, drie hypotheekadvieskantoren en werkt met volmachtbedrijf NLG Verzekeringen. Met ruim 70 collega’s adviseren wij bedrijven en particulieren over risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. 15 verzekeraars hebben ons een volmacht gegeven om bijna alle taken van de verzekeraar zelfstandig uit te voeren. Dat betekent niet alleen veel bevoegdheden, maar ook veel verantwoordelijkheid.Wat bieden we je?

 • Een uitdagende functie binnen een klantgerichte organisatie
 • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, ANW-hiaat verzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en reiskostenvergoeding
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd dat, wanneer het van twee kanten bevalt, verlengd zal worden met een vast dienstverband
 • Hybride werken: we kijken samen met jou naar de perfecte mix tussen op kantoor en thuis werken
 • Een leuk team met enthousiaste mensen met veel kennis en ervaring
 • Een introductieperiode met mini-stages waarin je jouw nieuwe collega's en hun werk goed leert kennen

Reageren op deze vacature

Jouw sollicitatie in de vorm van een motivatie en een actueel CV kan je sturen naar directie@vmdkoster.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Wilco Rasink op telefoonnummer 0172 611 116. 

Solliciteren op deze vacature