Schadelast verlagen met de wagenparkverzekering

Schadelast verlagen met de wagenparkverzekering

Donderdag 17 oktober 2019

Schadelast verlagen met de wagenparkverzekering

Rijden meerdere medewerkers in een auto van de zaak? Dan is een wagenparkverzekering vaak de oplossing voor de verzekering van deze auto’s. U verzekert dan alle voertuigen op één contract. Dit levert meer overzicht en premievoordeel op dankzij wagenparkkortingen. Bij VMD Koster verzekeringen kunnen wij u daarnaast ook actief ondersteunen bij verlaging van de schadelast.

Actieve schadepreventie dankzij samenwerking met Hello Mobility

Hello Mobility is een slimme manier om de resultaten van een wagenpark gericht te verbeteren. U krijgt één overkoepelend dashboard en een persoonlijke expertcoach. Hiermee brengt u gegarandeerd uw schadelast en brandstofverbruik omlaag.

Wat zijn de aanvullende voordelen voor uw wagenpark?

Wij werken met veel verschillende verzekeraars samen voor het verzekeren van wagenparken. Bij het uitbrengen van een offerte bekijken we waar de dekking, premie en voorwaarden het beste bij uw bedrijf passen. We kijken ook naar de aanvullende voordelen die een verzekeraar biedt. Een paar voorbeelden:

  • Uitgebreide nieuwwaarderegelingen voor personen- en bestelauto’s en aanschafwaarderegelingen voor vrachtauto’s.
  • Een rijmonitor die het rijgedrag van medewerkers registreert en analyseert. Dit heeft een positief effect op het rijgedrag.

Wilt u advies over de wagenparkverzekering en schadepreventie?

Geen wagenpark is hetzelfde. Daarom werken wij samen met veel verschillende verzekeraars. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf de bedrijfsauto’s op de best mogelijke manier verzekeren. Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact met ons op via 0172 611 116 of vul het offerteformulier voor de wagenparkverzekering in. In een persoonlijk adviesgesprek overtuig ik u graag van de voordelen van een wagenparkverzekering met actieve schadepreventie.

Offerte verzekering wagenpark