R-B & A en Partners

R-B & A en Partners

R-B & A en Partners heet nu VMD Koster

Sinds 2023 werken R-B & A en Partners, Van Stigt Thans en VMD Koster samen. Drie adviseurs gespecialiseerd in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Drie adviseurs met een persoonlijke en klantgerichte benadering. En vanaf nu ook drie adviseurs met dezelfde naam: VMD Koster verzekeringen

Contactgegevens

Door de naamswijziging zijn onze e-mailadressen gewijzigd. Het nieuwe e-mailadres zie je op de pagina met contactpersonen. Maar alle bestaande e-mailadressen werken ook nog steeds. Stuur je een e-mail naar het oude adres? Dan komt het gewoon nog aan. Het algemene nummer voor ons kantoor is nog steeds 010 21 22 444. 

Optimaliseren van de dienstverlening

We kiezen voor één naam omdat dit helpt bij het aanbod van verzekeringsoplossingen, communicatie en automatisering. Verder blijven de uitgangspunten gelijken: persoonlijk advies, meedenken met de kant en altijd zoeken naar de beste oplossing.

Maak kennis met VMD Koster Rotterdam

In een digitale brochure stellen wij het team in Rotterdam en onze werkwijze (opnieuw) aan je voor. Ook lees je hier interviews met voormalige eigenaren Bert Braun en Cas Pijpers.

Brochure VMD Koster Rotterdam downloaden