Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Vergelijken en aanvragen zorgverzekering

Met de aanvraagmodules voor de zorgverzekering berekent u uw premie. Ook kunt u direct de zorgverzekering aanvragen. In de rekenmodules vindt u ook meer informatie over de voorwaarden en dekking.

Opzeggen oude zorgverzekering

U moet uw oude zorgverzekering voor 1 januari 2017 opgezegd hebben. Als u niets doet, geldt het aanbod van uw verzekeraar. Uw verzekering loopt dan gewoon door. Als u een nieuwe verzekering aanvraagt, zien wij er op toe dat uw oude verzekering wordt opgezegd. 

Aanmelden nieuwe zorgverzekering

Uw nieuwe zorgverzekering moet vóór 1 februari 2018 afgesloten zijn. Met terugwerkende kracht is de ingangsdatum van uw verzekering 1 januari 2018. Als u te laat bent met het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering, dan kunt u een boete krijgen. Er geldt een acceptatieplicht voor het basispakket. 

Berekenen en aanvragen

Via VMD Koster profiteert u van korting op de zorgverzekering bij CZDelta Lloyd, Menzis, ONVZStad Holland en Zorg en Zekerheid. Kies hieronder voor de verzekeraar van uw keuze om naar de rekenmodule te gaan. De korting via VMD Koster wordt meeberekend. Bij Zorg en Zekerheid en Menzis moet u zelf de collectiviteit van VMD Koster selecteren.

Delta Lloyd ONVZ

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Annette Jongeleen

Annette Jongeleen

uw eerste aanspreekpunt

0172 245 951

Ik hou ervan om mensen te helpen.
Alle specialisten