Zorgverzekering aanvragen

Zorgverzekering aanvragen

Vergelijken en aanvragen zorgverzekering

Met de aanvraagmodules voor de zorgverzekering berekent u uw premie. Ook kunt u direct de zorgverzekering aanvragen. In de rekenmodules vindt u ook meer informatie over de voorwaarden en dekking.

Opzeggen oude zorgverzekering

U moet uw oude zorgverzekering voor 1 januari 2020 opgezegd hebben. Als u niets doet, geldt het aanbod van uw verzekeraar. Uw verzekering loopt dan gewoon door. Als u een nieuwe verzekering aanvraagt, zien wij er op toe dat uw oude verzekering wordt opgezegd. 

Aanmelden nieuwe zorgverzekering

Uw nieuwe zorgverzekering moet vóór 1 februari 2020 afgesloten zijn. Met terugwerkende kracht is de ingangsdatum van uw verzekering 1 januari 2020. Als u te laat bent met het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering, dan kunt u een boete krijgen. Er geldt een acceptatieplicht voor het basispakket. 

Berekenen en aanvragen

Wij hebben afspraken gemaakt waarvan u profiteert. Bij VMD Koster kunt u uw zorgverzekering met korting aanvragen bij ONVZ en Zorg en Zekerheid. U kunt ook bij ons terecht voor de zorgverzekeringen van De Amersfoortse, Zilveren Kruis Achmea (via collectiviteit werkgever), CZNationale-NederlandenMenzisStad Holland.

Kies hieronder voor de verzekeraar van uw keuze om naar de rekenmodule te gaan. De korting via VMD Koster wordt meeberekend. Bij Zorg en Zekerheid moet u zelf de collectiviteit van VMD Koster selecteren.

Menzis Nationale-Nederlanden
ONVZ