Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering 

De kosten van een begrafenis of crematie lopen vaak flink op. Voor een crematie € 6.500 tot € 9.000 en voor een begrafenis € 8.500 tot € 11.000.  Daarom is een uitvaartverzekering voor veel mensen een verstandige oplossing. Naast financiële zekerheid biedt deze verzekering ook praktische zorg. 

Offerte aanvragen  

Wat verzekert de uitvaartverzekering?

Met deze verzekering worden de kosten voor uw uitvaart betaald. Zo laat u uw nabestaanden, naast het verdriet, niet achter met de hoge kosten van uw uitvaart. U kunt zelf bepalen of u alle kosten van de uitvaart verzekerd wilt hebben, of alleen een deel daarvan. Zodra de verzekering loopt, is het volle verzekerde bedrag van toepassing; ook als u op dat moment bijvoorbeeld pas twee of drie maandpremies heeft betaald.

Hoeveel moet ik verzekeren?

Met de uitvaartkostenmeter berekent u eenvoudig de kosten van een uitvaart op basis van uw persoonlijke wensen. Open de uitvaartkostenmeter van Monuta via deze link.

Wat kost de uitvaartverzekering?

De premie is afhankelijk van meerdere factoren. Wat is bijvoorbeeld uw leeftijd op het moment van het ingaan van de verzekering? En welk bedrag wilt u verzekeren? Wilt u daarnaast een jaarlijkse aanpassing van het verzekerde bedrag om de prijsontwikkeling op het gebied van uitvaartkosten te kunnen bijhouden?

De uitvaartverzekering met behulp van VMD Koster afsluiten

U kunt de uitvaartverzekering bij VMD Koster alleen verzekeren op basis van execution only. U maakt zelf de keuzes en krijgt geen advies van VMD Koster. U bent dan ook geen advieskosten verschuldigd. De bemiddelingskosten bedragen € 100. Er zit geen provisie voor ons als bemiddelaar in een uitvaartverzekering.

Offerte uitvaartverzekering