Adviesgesprek privé verzekeringen

Adviesgesprek privé verzekeringen

Adviesgesprek privé verzekeringen

Bent u het overzicht van uw verzekeringen kwijt? Weet u niet of u dubbel verzekerd bent? En wilt u weten of u niet te veel premie betaalt? Tijdens een adviesgesprek over uw verzekeringen geven wij antwoord op uw vragen. Plan de afspraak in via onderstaand formulier of bel 0172 611 116.

  • Stap 1: afspraak voor kennismaking
    U maakt een afspraak met een particuliere adviseur en neemt al uw polissen mee. In een afspraak van een half uur neemt u met de adviseur kort uw persoonlijke situatie door zodat er een helder profiel ontstaat. 
  • Stap 2: analyse
    Wij maken een overzicht van de lopende polissen. Vervolgens kijken we of de verzekeringen passen bij uw profiel. Hieruit volgt een advies waarin u kunt zien welke polissen dubbel of onnodig zijn, welke polissen ontbreken en welke polissen beter kunnen.
  • Stap 3: vervolggesprek en wijzigen verzekeringen
    Daarna nemen wij de analyse met u door. Dat kan hier op kantoor, maar ook telefonisch. Als u een keuze heeft gemaakt, helpen wij u met het aanpassen van uw verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat al uw dekkingen keurig op elkaar aansluiten. En daarna zorgen we ervoor dat dat ook zo blijft.

Contactformulier adviesgesprek privé verzekeringen