Overname Rooyackers & Partners

Overname Rooyackers & Partners

Donderdag 10 maart 2022

Rooyackers & Partners onderdeel van VMD Koster

Met VMD Koster en Rooyackers & Partners is Alphen aan den Rijn al jaren de plaats voor het beste pensioenadvies. Vanaf maart 2022 gaan beide partijen samen verder als VMD Koster. Herman Broere, Jan Zwiers en Ron Rooyackers vertellen waarom deze stap is gezet.

Eind 2021 spraken Ron Rooijackers, Herman Broere en Jan Zwiers over de toekomst van beide verzekeringsadviseurs. Ron: “We waren er eigenlijk vrij snel uit. Als bevriende collega’s uit dezelfde plaats kenden we elkaar al goed. Net als bij Rooyackers & Partners is onafhankelijk, duidelijk en klantgericht advies de basis. Waar ons team vooral gespecialiseerd is in pensioenadvies, zijn bij VMD Koster ook gespecialiseerde teams voor onder andere risicomanagement en werknemersverzekeringen. Door dit te bundelen kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.”

Ook Jan en Herman zijn heel tevreden: “Door de groei die wij de laatste jaren doormaken, was er ook op de pensioenafdeling behoefte aan extra specialisten. Daarom zijn wij heel blij dat alle medewerkers ook de overstap willen maken. Bestaande klanten houden dus hun bekende contactpersonen, maar kunnen voortaan ook bij de andere medewerkers van VMD Koster terecht.”

Pensioenadvies voor werkgevers

Het pensioenteam van VMD Koster is met de uitbreiding klaar voor een drukke periode. Jan: “Er komen roerige tijden aan voor werkgevers dankzij het pensioenakkoord. Er komt een nieuw pensioenstelsel en dit heeft gevolgen voor iedere pensioenregeling. De planning is om in 2023 de benodigde wet- en regelgeving op te stellen en in te voeren. Uiterlijk 1 januari 2027 moet voor iedere werkgever de pensioenregeling zijn aangepast.”

Samenwerking met accountants en advocaten

Ook de medewerkers van Nederlands Pensioenbureau Legal verhuizen naar de Baronie. Het bureau gaat ongewijzigd verder als partner van accountants en advocaten. Nederlands Pensioenbureau Legal is onder andere gespecialiseerd in actuariële berekeningen (berekeningen die de waarde van pensioenen en regelingen in kaart brengen) en werkingssfeeronderzoek (is er een verplichte aansluiting bij een BPF).

Contact opnemen met VMD Koster

Heeft u een vraag over (uw verzekeringen en pensioenpolissen bij) VMD Koster? Wij helpen u graag. Bel 0172 611 116 of reageer via onderstaand formulier.