Naq Cyber is de oplossing voor cyberbeveiliging bij het MKB

Naq Cyber is de oplossing voor cyberbeveiliging bij het MKB

Donderdag 9 december 2021

Naq Cyber is de oplossing voor cyberbeveiliging bij het MKB

Onze missie is vervelende verrassingen voorkomen voor onze klanten. Wij kijken daarom verder dan verzekeren en adviseren over preventie en beveiliging. Ook cybersecurity is hierbij een belangrijk onderdeel. Want digitale beveiliging is voor ieder bedrijf een doorlopende uitdaging. Dankzij onze samenwerking met Naq Cyber kunnen wij ondernemers hier nog beter mee helpen. 

Cyber security provider

Naq Cyber is een cyber security provider voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het is een ambitieuze start-up met een duidelijk verhaal voor ondernemers. Naq Cyber biedt een complete en betaalbare tool, speciaal ontworpen om bedrijven te beschermen en te versterken.

De mensen achter Naq hebben jarenlange ervaring in het beschermen van 's werelds meest kritieke systemen door onder andere samen te werken met de NAVO. Deze militaire expertise zetten ze nu in om bedrijven te beschermen. Want deze bedrijven weten vaak dat ze iets moeten doen aan cyberbeveiliging en AVG. Maar wat precies? En waar te beginnen? 

Virtueel beveiligingsteam voor een vaste lage prijs

Het snel groeiende bedrijf levert daarom een virtueel beveiligingsteam. Verschillende oplossingen zijn gecombineerd in één gebruiksvriendelijk online platform. De kosten zijn laag dankzij een volledig geautomatiseerde dienst. Een compleet abonnement is al beschikbaar vanaf € 100 per maand. Daaronder vallen onder meer:

  • Stapsgewijs advies over cyberbeveiliging op basis van online scans, dark web breach monitoring en de best practices van andere organisaties
  • Een set hapklare trainingen en phishing-tests ontworpen om medewerkers te informeren en de kennis te vergroten
  • Op maat gemaakte documenten voor beleid over de AVG en beveiliging

Het kopen van deze losse diensten zou een veelvoud kosten van het abonnement. Juist daarom werken wij met Naq samen. Het is betaalbaar, volledig en laagdrempelig. Want je kan alles zelf regelen via de online module. In de module kan je ook terugzien hoe ver je bent met alle preventiemaatregelen. 

Meer weten over Naq Cyber? Neem contact met ons op

Wil je kennis maken met de diensten van Naq Cyber? Neem contact op met één van onze risicomanagers. Zij lichten de diensten verder toe en introduceren je graag bij Naq. Bel 0172 611 116 of vul onderstaand contactformulier in zodat wij jou terug kunnen bellen of mailen.

Maak kennis met onze specialisten

Risicomanager Hans van der Pauw helpt uw organisatie met het in kaart brengen en aanpakken van alle cyberrisico's. In gesprek met Hans? Bel 06 231 39 466 of stuur een e-mail.

Robbert-Paul Verkade weet precies wat er speelt bij ondernemers. Hij adviseert u over de beste oplossingen voor cyber risks, ook op het gebied van preventie. Een afspraak maken? Bel 06 558 81 588 of stuur een e-mail.

Menno Sombroek helpt uw organisatie graag met risicobeheer. Cyber- en aansprakelijkheidsrisico's nemen alsmaar toe, dat betekent dat een proactieve houding noodzakelijk is. Bel 06 83 60 85 69 of stuur een e-mail om met Menno in gesprek te gaan.

 

Neem contact met mij op