Huis kopen? Dan zorgt Freek voor je hypotheek

Huis kopen? Dan zorgt Freek voor je hypotheek

Maandag 30 januari 2017

Huis kopen? Dan zorgt Freek voor je hypotheek

Verhuisplannen? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen. Daar zijn handige online tools voor (kijk bijvoorbeeld maar op freekhypotheek.nl), maar die vertellen nog niet het hele verhaal. Dat doen mijn collega’s en ik wel. Wij vinden het leuk om voor jou een passende hypotheek te vinden.

Wie is Freek?

Freek is makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek, als je wilt de hele looptijd lang. En dat is ongekend in Nederland. Je vindt Freek onder andere in Alphen aan den Rijn en Bodegraven

Vanaf de eerste oriëntatie tot de laatste aflossingsverplichting

Speuren op huizensites, woningen bekijken: net zolang totdat je jouwe nieuwe huis gevonden hebt. Vaak kijk je vooraf al wat je ongeveer kunt lenen. Je wilt immers weten in welke prijsklasse je moet zoeken. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je hypotheek ook na het afsluiten ervan up-to-date blijft? Mijn collega’s en ik begeleiden je vanaf de eerste oriënterende stappen online tot aan de laatste aflossingsverplichting. Dat betekent dat we gedurende de hele looptijd van de hypotheek actief contact met jou houden. En dat kom je nergens anders tegen.

Hypotheekadvies bij Freek in Alphen aan den Rijn of Bodegraven

Online én persoonlijk

Onze hulp begint online. Je ontdekt op freekhypotheek.nl heel eenvoudig hoeveel je ongeveer kunt lenen. Of je maakt direct een afspraak met mij om een berekening te laten maken. Zodra je een bod uit wilt gaan brengen op een huis, maken we (opnieuw) een afspraak. Tijdens dat gesprek geef ik antwoord op de belangrijkste vraag: kun je het huis dat je op het oog hebt kopen? Ik laat je zien hoe je er financieel voor staat en hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen. Gewoon, in heldere, duidelijke taal.

Het regelwerk uitbesteed

Freek zorgt voor een concreet voorstel van een hypotheekaanbieder. Mijn collega’s en ik regelen dus al het papier- en rekenwerk. Jij kunt daarna rustig de offerte doornemen. Als je akkoord bent met het voorstel, hoef je alleen nog de laatste benodigde documenten aan te leveren. Freek regelt vervolgens de hypotheek. Zo maakt Freek het jou graag gemakkelijk.

Freek zorgt voor je hypotheek

Je hypotheek is rond en je hebt je intrek genomen in je nieuwe huis. Veel mensen horen daarna niets meer van hun hypotheekadviseur. Bij Freek werkt dat anders. Wij houden contact met jou om te polsen of er iets veranderd is in je privésituatie. Denk aan een nieuwe baan of gezinsuitbreiding. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor jouw hypotheek. Mochten er aanpassingen nodig zijn, dan regelen wij dat. En dat blijft zo, net zo lang totdat de hele hypotheek afgelost is.