Werken als acceptant volmacht bij VMD Koster

Werken als acceptant volmacht bij VMD Koster

Woensdag 8 maart 2023

Hier wil ik graag werken

Wij zoeken versterking voor onze volmachtafdeling (dit is de vacature). Ons bedrijf is volop in beweging en maakt een mooie groei door. Dat betekent dat we meer risico’s beoordelen, offertes opmaken en verzekeringen aanvragen. Sinds vorig jaar doen Karin Hilgersom-Kieneker en Tieneke Vogel dit als acceptant volmacht.

Onze missie laat zich in vier woorden samenvatten: wij voorkomen vervelende verrassingen. Dat betekent dat de klant een polis krijgt die duidelijk is over wat gedekt is en wat niet. En dat die polis wordt gesloten bij de verzekeraar die de aantrekkelijkste dekking biedt. Het betekent ook dat we ervoor zorgen dat onze klanten op tijd hun offerte of polis ontvangen. Foutloos, natuurlijk. Karin en Tieneke doen dit geweldig. Bovendien zijn het hele fijne collega's waar we in een klein half jaar een hele goede band mee opgebouwd hebben.

Hieronder leggen ze zelf uit waarom ze voor VMD Koster gekozen hebben. Wil je ook deze stap maken? Neem gewoon eens contact met ons op! Bel 0172 611 116 of stuur solliciteer via deze pagina.