Een nieuwe naam op uw polissen: NLG Verzekeringen

Een nieuwe naam op uw polissen: NLG Verzekeringen

Vrijdag 31 juli 2020

Een nieuwe naam op uw polissen: NLG Verzekeringen

Groene Hart Assuradeuren, het volmachtbedrijf van VMD Koster, gaat over in NLG Verzekeringen. Uw verzekeringen worden ongewijzigd overgenomen. Alle zaken worden direct bij VMD Koster afgehandeld. Er verandert niets voor de dekking of de premie die u betaalt. Vanaf 15 augustus 2020 vindt u de naam en het logo van NLG Verzekeringen vaker op uw polissen terug. Door samen te werken binnen NLG Verzekeringen kunnen we meer verzekeraars vergelijken en aanbieden, een sterkere vuist maken in onderhandelingen met verzekeraars en meer in goede automatisering investeren.

VMD Koster blijft uw vertrouwde aanspreekpunt

Onze dienstverlening verandert niet. Wij blijven u als VMD Koster persoonlijk adviseren. U kunt nog steeds met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht. Ook handelen wij zelf uw schades snel af, zoals u van ons gewend bent.

Wanneer ontvangt u de factuur en wanneer de herinnering?

Bij verzekeringen is het belangrijk dat de premie op tijd binnen is bij de verzekeraar. Verzekeraars schorten de dekking namelijk op na verloop van 30 dagen. U bent dan niet meer verzekerd. Wij zien de laatste jaren dat verzekeraars vaker een schade afwijzen omdat de premie niet op tijd betaald is. Om de kans te verkleinen dat dit gebeurt, veranderen wij onze werkwijze bij het versturen van facturen en herinneringen. Op deze pagina zetten wij alle veranderingen op een rij.

Waarom werkt VMD Koster samen binnen NLG?

Al ruim tien jaar werken wij nauw samen met twaalf andere advieskantoren binnen de vereniging NLG. We wisselen kennis en ervaring uit en ontwikkelen nieuwe onderscheidende verzekeringsoplossingen. Met ruim 700 medewerkers zijn wij de grootste MKB-adviseur van Nederland. Dit jaar zijn wij samen met twee collega’s NLG Verzekeringen gestart.

Waarom adviseren wij volmachtverzekeringen?

De risico’s die u door ons wilt laten verzekeren, brengen wij vaak onder bij een volmachtbedrijf. Dit doen we omdat we hierdoor een betere dienstverlening kunnen bieden én we zeker weten dat u optimaal verzekerd bent.

Wat doet een volmachtbedrijf?

Feitelijk doet een volmachtbedrijf precies hetzelfde als een verzekeraar: offertes uitbrengen, verzekeringen accepteren, polissen opmaken, premies incasseren en schades afwikkelen. Met NLG Verzekeringen hebben volmachten bij de meeste (grote) verzekeraars. De verzekeraar die de volmacht heeft verleend, blijft de risicodrager. U heeft dezelfde zekerheid als wanneer de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar wordt afgesloten. Alleen nu met korte lijnen en meer keus.

De voordelen van een verzekering bij NLG Verzekeringen

  • Alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld: korte lijnen en snelle afstemming van verzekeringszaken.
  • De polis wordt sneller opgemaakt en de kans op fouten is veel kleiner: er zijn geen onnodige overdrachten meer.
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling door onze eigen schadeafdeling: de adviseurs op de schadeafdeling hebben veel meer bevoegdheden om een schade af te handelen.
  • Het combineren van producten van verschillende verzekeraars in één pakket: hiermee zijn de beste oplossingen van deze verzekeraars te combineren zonder onnodige administratieve rompslomp.
  • Een wijziging van de verzekeraar binnen de volmacht is eenvoudig te regelen: er zijn dus geen drempels om steeds de beste verzekeraar voor het risico te kiezen.
  • Meer mogelijkheden voor maatwerk.