Donatie aan Natuurmonumenten dankzij duurzamere communicatie

Donatie aan Natuurmonumenten dankzij duurzamere communicatie

Dinsdag 11 mei 2021

Donatie aan Natuurmonumenten dankzij duurzamere communicatie

Bij VMD Koster vinden wij duurzaamheid heel belangrijk. Daarom kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Eind vorig jaar hebben wij daarom de klanten die documenten nog per post ontvangen gevraagd of we over mogen stappen op e-mails. Meer dan 1.000 klanten hebben hieraan gehoor gegeven.

Een bijdrage voor de Nieuwkoopse Plassen

Wij waarderen het dat zij ons meehelpen duurzaam te ondernemen. Daarom maken wij € 2 over naar Natuurmonumenten voor iedere relatie die we na deze actie overzetten van post via de brievenbus naar digitale communicatie. Het totaalbedrag van € 2.118 is bestemd voor het beheer van de Nieuwkoopse Plassen.

Waarom steunen wij Natuurmonumenten?

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Dit goede doel maakt zich sterk voor de natuur in Nederland die nog over is en voor nieuwe natuur. Hier staan wij volledig achter. En we kiezen specifiek voor de Nieuwkoopse Plassen omdat wij sterk verbonden zijn met Nieuwkoop. We mogen veel mensen en organisaties in deze gemeente adviseren en veel van onze medewerkers komen hier graag om te genieten van de natuur.

Ontdek de Nieuwkoopse Plassen

Ontdek dit natuurgebied zelf vanuit een bootje op het water, wandelend of pak de fiets. Naast activiteiten die boswachters organiseren, kunt u ook zelf op pad met de vele routes in het gebied. Kijk voor meer informatie op natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/nieuwkoopse-plassen