Dienstenwijzer VMD Koster verzekeringen

Dienstenwijzer VMD Koster verzekeringen

Dinsdag 28 juli 2020

Dienstenwijzer VMD Koster verzekeringen

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u van ons mag verwachten. Dat geldt zeker ook in deze onzekere periode in verband met het coronavirus. Daarom hebben wij de dienstenwijzer verbeterd. Wij bieden u deze dienstenwijzer aan op de pagina vmdkoster.nl/dienstenwijzer 

Maak kennis met VMD Koster

Goed verzekerd zijn en blijven, zodat u bij schade niet wordt geconfronteerd met een financiële tegenvaller. Dat is waar wij u bij willen helpen. Ons doel is dat u zich bewust bent van de risico’s die u loopt. Samen met u vinden we oplossingen om deze risico’s beheersbaar te maken. Met een verzekering bijvoorbeeld. Wanneer u een verzekering afsluit, zorgen wij ervoor dat deze nu én in de toekomst bij u past. Zo voorkomen we vervelende verrassingen.

Introductie van NLG Verzekeringen

Als u een schadeverzekering bij ons kantoor heeft, is de kans groot dat deze bij ons eigen volmachtbedrijf Groene Hart Assuradeuren is ondergebracht. Groene Hart Assuradeuren gaat dit jaar op in NLG Verzekeringen. Dit is een bedrijf dat we samen met twee andere grote assurantiekantoren hebben opgezet.

Door samen te werken, kunnen we u het beste aanbod blijven doen. Omdat we van veel meer verzekeraars een volmacht hebben, bent u met een verzekering bij NLG Verzekeringen zeker van een uitstekende dekking en scherpe premie. Alle zaken worden nog steeds direct bij de vertrouwde adviseur afgehandeld. De service blijft dus op hetzelfde niveau als dat u van ons gewend bent.

Heeft u een vraag?

Als u meer wilt weten over onze dienstverlening of NLG Verzekeringen, helpen wij u natuurlijk graag. U kunt ons altijd bellen of mailen en wordt altijd persoonlijk te woord gestaan door één van onze adviseurs. Langskomen in Alphen aan den Rijn of Bodegraven kan ook, maar gezien de voorschriften van het RIVM vragen wij u dit alleen te doen als bellen of mailen geen optie is.

Open de dienstenwijzer