De voordelen van een onafhankelijk verzekeringsadviseur

De voordelen van een onafhankelijk verzekeringsadviseur

Maandag 13 september 2021

De voordelen van een onafhankelijk verzekeringsadviseur

Bij VMD Koster krijgt u eerlijk advies over uw verzekeringen. Wanneer wij een offerte uitbrengen, nemen wij altijd een groot aantal aanbieders mee. Dankzij ons uitzoekwerk en de deskundigheid van onze medewerkers, weet u zeker dat u het beste aanbod krijgt. En als u een verzekering afsluit, zorgen wij ervoor dat de risico's die u door ons laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven. 

Advies verzekeringen

Waar kunt u op rekenen?

  • Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken.
  • U krijgt van ons persoonlijk advies over welke risico’s u het beste met een verzekering kunt afdekken.
  • We letten erop dat u geen dubbele verzekeringen heeft en geen risico’s over het hoofd ziet.
  • Voor de verzekeringen maken we een marktverkenning rondom de premie en voorwaarden. We nemen een groot aantal verzekeraars mee in deze verkenning.
  • Samen met u selecteren we de beste oplossing. Hierbij kijken we veel verder dan alleen de premie: we zeggen het dus ook als de goedkoopste verzekering niet de beste is.
  • De verzekeringsovereenkomst en alle correspondentie van de verzekeraar controleren we voor u.
  • Wij staan voor u klaar. U kunt dus onbeperkt vragen stellen over de bestaande verzekeringen en over andere financiële vraagstukken.
  • Wij waarschuwen u persoonlijk als u te laat dreigt te zijn met de premiebetaling. Want te laat betalen heeft vervelende consequenties voor de dekking.
  • Om de polis doorlopend actueel te houden, maken we iedere twee jaar een volledige rapportage van uw verzekeringen.
  • En we adviseren u wanneer het verstandig is de verzekering aan te passen. 

Advies en begeleiding bij schade

Bij schade begeleiden we u van de eerste melding tot de schade volledig is afgehandeld. Dus ook bij het inschakelen van een expert, de keuze voor een reparateur en de uitbetaling van de schade. Wij verdedigen uw belangen bij de verzekeraar en tegenpartij. Als blijkt dat het voordeliger voor u is om de schade voor eigen rekening te nemen, dan vertellen we dit op tijd. 

Het beste van twee werelden

Wij bieden het beste van twee werelden. U krijgt bij ons persoonlijk advies en vaste contactpersonen. En daarbij krijgt u een organisatie van 65 mensen die zich sterk maakt voor u, zodat uw risico’s goed verzekerd zijn en blijven tegen uitstekende voorwaarden.

Stel uw vraag