De voordelen van een onafhankelijk hypotheekadviseur

De voordelen van een onafhankelijk hypotheekadviseur

Vrijdag 20 december 2019

De voordelen van een onafhankelijk hypotheekadviseur

Hypotheekaanbieder Obvion plaatste vorig jaar een blog die ik graag met je deel. Want er worden vier redenen gegeven waarom je voor hypotheekadvies het beste aan kunt kloppen bij een onafhankelijk adviseur. Bij Freek Hypotheek zijn we het hier volledig mee eens.

Vier redenen om te kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies

Kort samengevat geeft Obvion de volgende redenen:

  1. Het klantbelang staat voorop
  2. Vakkennis is gegarandeerd
  3. Het is voordeliger, zeker op de lange termijn
  4. Geen administratieve rompslomp en problemen worden snel opgelost

De werkwijze van Freek en de voordelen voor jou

Hoe maken wij bij Freek deze voordelen waar voor jou? Dat begint met de juiste mensen op de juiste plaats. De hypotheekadviseurs bij Freek zijn gediplomeerd en zorgen ervoor dat de vakkennis altijd up-to-date is. Ook delen de verschillende vestigingen van Freek kennis en ervaringen met elkaar. Naast de adviseurs werken bij Freek administratieve krachten die zorgen dat dossiers vlot en foutloos afgehandeld worden. Deze collega’s zijn van onschatbare waarde bij het aanvragen of wijzigen van een hypotheek.

Bij Freek krijg je altijd maatwerk. We gaan daarom altijd uit van jouw situatie en zoeken daarbij de best passende oplossing is. Als een gewenste oplossing niet haalbaar is, vertellen we je dat ook eerlijk. Doordat we alle aanbieders vergelijken, komen we altijd bij het beste aanbod uit. Dit levert jou veel financieel voordeel op. De advieskosten die je aan ons betaalt, verdien je snel terug.

Maak een vrijblijvende afspraak met Freek en laat je overtuigen

Gelukkig hoef je niet te vaak bezig te zijn met een hypotheek. Maar als het zover is, wil je er zeker van zijn dat alles goed verloopt, je niet te veel betaalt en dat je maandlasten betaalbaar blijven. Freek Hypotheek is een die je hierbij helpt van A tot Z. Wij zorgen voor je hypotheek, de hele looptijd lang. De eerste afspraak met mij of mijn collega-adviseurs is altijd zonder kosten en verder verplichtingen. Je hebt dus niets te verliezen en veel te winnen.

Waar wacht je nog op? Neem contact om met Freek bij jou in de buurt!

Deze blog is geschreven door Raymond van Hees, Erkend Hypothecair Planner bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn