Verkade Financials

Verkade Financials

Verkade Financials is onderdeel van VMD Koster verzekeringen

Robbert-Paul Verkade, eigenaar van Verkade Financials, werkt per 1 november 2016 samen met en vanuit VMD Koster verzekeringsgroep. Voor de cliënten van Verkade Financials blijft Robbert-Paul het aanspreekpunt, al is het nu vanuit een andere bedrijfsnaam.

Robbert-Paul Verkade licht de stap toe: "De afgelopen jaren heb ik voor mijn cliënten risico’s in kaart gebracht en waar nodig en gewenst verzekerd vanuit mijn bedrijf Verkade Financials. Mijn bedrijf heeft zich prima ontwikkeld en is toe aan de volgende stap. Dat betekende een investering in personeel of een andere vorm van samenwerking. Ik heb gekozen voor een samenwerking met mijn Alphense collega’s van VMD Koster verzekeringsgroep. Ik kan gebruik gaan maken van een enthousiast team van vakcollega’s en de dienstverlening aan u verder uitbreiden met hun hoogwaardige kennis op het gebied van pensioenen en financieel advies."

Herman Broere van VMD Koster is ook blij met deze stap: "Robbert-Paul kan nu gebruik maken van onze back-office. Dankzij goede automatisering en de juiste mensen op de juiste plaats is dit een goed geoliede machine. Dit geeft Robbert-Paul de ruimte om te doen waar hij goed in is: adviseren en risico’s beheren. Met zijn expertise en enthousiasme is hij een uitstekende aanvulling op ons team van zakelijke adviseurs."

Robbert-Paul is vanaf nu per e-mail bereikbaar via rp@vmdkoster.nl. Zijn mobiele telefoonnummer is ongewijzigd. Natuurlijk kunnen cliënten van Verkade Financials vanaf nu ook terecht bij het algemene nummer van VMD Koster (0172 611 116). "Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s op misschien wel de mooiste kantoorlocatie van Alphen aan den Rijn, Baronie Kantoren. Verkade die gaat werken in een voormalige chocoladefabriek: een perfecte match!"

Contact met Robbert-Paul Verkade