Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Groene Hart Assuradeuren

Bij Groene Hart Assuradeuren werken we vanuit een volmacht van negen verzekeraars. Het grote voordeel is dat het volmachtbedrijf maatwerk levert en sneller handelt bij de acceptatie. Ook is de schadeafhandeling adequater.

Zekerheid

Formeel blijft de verzekeraar in wiens volmacht de verzekering is gesloten de risicodrager. Feitelijk doet een volmachtbedrijf ook precies hetzelfde als een verzekeraar: offertes uitbrengen, verzekeringen accepteren, polissen opmaken, premies incasseren en schades afwikkelen. Wanneer u een verzekering afsluit bij een volmachtbedrijf als Groene Hart Assuradeuren, dan heeft u dezelfde zekerheid als wanneer u de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar afsluit.

Maatwerk

Groene Hart Assuradeuren kan meer maatwerk leveren, doordat de administratie veel flexibeler is dan die van een verzekeraar. Hierdoor kan zij eenvoudiger aansluiting zoeken bij de uitkomsten van risicoanalyses die onze adviseurs maken.

Maatwerk kan ook betrekking hebben op een grote groep verzekeringen. Het kan ook zijn dat we voor een groep cliënten het ideale eigen product samenstellen en dat vervolgens inkopen. Een voorbeeld hiervan is het Groene Hart Pakket voor alle particuliere schadeverzekeringen.

Efficiënte processen

De administratie van VMD Koster sluit naadloos aan op de administratie van Groene Hart Assuradeuren. Hiermee voorkomen we veel dubbel werk. De polis wordt sneller opgemaakt en de kans op fouten vermindert sterk. Het vergroot ook de mogelijkheden voor online beheer van polissen, waardoor de hoeveelheid administratie wordt teruggedrongen. Wij kunnen onze tijd zo besteden aan het advies en het bewaken van de belangen van onze cliënten.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Wilco Rasink

Wilco Rasink

hoofd volmacht

0172 820 029

Snelheid en kwaliteit. Dat is de kracht van volmacht!
Alle specialisten
Ilse van Leeuwen

Ilse van Leeuwen

acceptant volmacht

0172 245 960

Vakkundig, servicegericht en toegankelijk daar zit onze kracht.
Alle specialisten