En waarom heeft u geen bedrijfsschadeverzekering?

En waarom heeft u geen bedrijfsschadeverzekering?

Vrijdag 20 november 2015

En waarom heeft u geen bedrijfsschadeverzekering?

U wilt er eigenlijk niet aan denken dat uw bedrijf wordt getroffen door een grote brand of andere calamiteit. Toch heeft u dat waarschijnlijk al wel gedaan door verzekeringen af te sluiten voor uw bedrijfspand, inventaris en goederen. Heel verstandig! Helaas denken veel ondernemers dat ze er daarmee zijn.

Waar gaat het fout?

Het grote probleem is meestal het opnieuw opstarten van het werk nadat uw bedrijf stil is komen te liggen door de brand of ramp die u heeft getroffen. Uw vaste lasten lopen namelijk gewoon door. Ook wilt u zo snel mogelijk weer verder met uw werkzaamheden. Als dat niet lukt, gaan uw klanten naar een concurrent en misschien komen ze later dan ook niet meer terug. U heeft er dus veel belang bij dat het bedrijf weer zo snel mogelijk op orde is en de werkzaamheden kan hervatten.

De gevolgen zijn te voorkomen

Bij een eerste kennismaking blijkt vaak dat de betrokken ondernemer niet weet hoe hij dit met zijn bedrijf voor elkaar kan krijgen. Het is daarom prettig dat je als verzekeringsadviseur een duidelijke oplossing kunt bieden met behulp van de bedrijfsschadeverzekering.

Waarom mag een bedrijfsschadeverzekering niet ontbreken?

Met deze verzekering kunt u rekenen op een uitkering die de continuïteit van uw bedrijf veilig stelt en waarmee de vaste kosten worden betaald, terwijl u zich concentreert op de wederopbouw van uw bedrijf. Het grootste deel van de ondernemingen is na brand niet meer in staat de bedrijfsvoering voort te zetten. De bedrijfsschadeverzekering voorkomt dat u ook tot die groep zal behoren.

Onmisbaar voor uw bedrijf

Zeker voor bedrijven die voor hun omzet sterk afhankelijk zijn van hun bedrijfsmiddelen is een bedrijfsschadeverzekering onmisbaar. Zonder deze verzekering is het haast onmogelijk het bedrijf na een grote calamiteit weer op te bouwen of op een goede manier te herstarten. Behoort uw bedrijf toch tot de groep die geen bedrijfschadeverzekering heeft? Dan hoor ik graag uw argumenten waarom dit niet het geval is!

Neem contact op met een verzekeringsadviseur

Ondanks het grote belang heeft slechts de helft van de ondernemers deze verzekering. Als uw bedrijf bij de andere helft hoort, adviseer ik u direct in actie te komen. De verzekeringsadviseurs van VMD en KOSTER  staan natuurlijk voor u klaar.