Besparen op je verzekeringen begint bij VMD Koster

Besparen op je verzekeringen begint bij VMD Koster

Maandag 9 oktober 2017

Besparen op je verzekeringen begint bij VMD Koster

Wij vinden goed en persoonlijk advies heel belangrijk. Daarvoor investeren wij veel in vakkennis, maar ook in goede programma’s die ons helpen het beste advies te geven. Ook onze website speelt daarin een belangrijke rol. Met een handige rekenmodule voor alle particuliere schadeverzekeringen, kunt u namelijk zelf online al een berekening maken waarmee onze adviseurs u verder kunnen helpen. Hoe gaat dit in z’n werk?

Hoe kunt u online uw premie berekenen en een offerte aanvragen?

Via vmdkoster.nl/aanvragen opent u de rekenmodule voor verzekeringen. U selecteert de verzekeringen waar u interesse heeft en vervolgens berekent u per verzekering de premie. U heeft zelf ook de mogelijkheid om de dekking te kiezen die u wenst.

Berekenen, vergelijken, offerte aanvragen

Voor elke verzekeringsvorm heeft u de keuze uit de beste verzekeraars. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u de autoverzekering bij ASR kiest, de inboedel- en opstalverzekering bij Reaal en de aansprakelijkheidsverzekering bij Delta Lloyd. Dankzij onze volmacht kunnen wij deze verzekeringen voor u combineren in één pakket met voorwaarden die bij elkaar aansluiten en een scherpe premie.

Wat doen wij nadat u een berekening heeft gemaakt?

Bij VMD Koster staat u er natuurlijk niet alleen voor. Met de module kunt u weliswaar alles zelf doen, maar wij kijken wel nog met u mee. Zo weet u zeker dat de juiste verzekeringen worden afgesloten. U heeft geen omkijken naar het opzeggen van de oude verzekering, dat doen wij voor u. Ook zorgen wij voor aansluitende dekkingen. U betaalt dus niet dubbel en komt ook niet zonder dekking te zitten.

Klopt er iets niet? Of is er een interessant alternatief mogelijk voor de keuze die u heeft gemaakt? Wij laten het u weten en bespreken samen met u de beste optie. Natuurlijk kunt u zelf ook altijd bellen of mailen met een adviseur van VMD Koster.

Waarom is het verstandig alle verzekeringen te combineren in 1 pakket?

Heeft u verschillende verzekeringen? En puzzelt u met polissen om te zien wat u wel en niet heeft verzekerd? Het Groene Hart Pakket bij VMD Koster bundelt alle schadeverzekeringen in één pakket. Compleet en overzichtelijk. En natuurlijk met de laagste premies. Welke verzekering u opneemt, kiest u zelf. Nog meer voordelen van het verzekeringspakket:

  • Pakketkorting op de totale premie van uw pakket
  • Eén premiebedrag en één nota voor het totale pakket
  • Uitgebreide dekkingen die goed op elkaar aansluiten

Hoe zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen altijd blijven passen bij uw situatie?

Bij het Groene Hart Pakket hoort een serviceabonnement. U wordt proactief benaderd als het verstandig is om uw dekking aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van uw dekking bij een autoverzekering of een verandering in uw (gezins)situatie. Ook controleren wij regelmatig of de geboden dekking nog marktconform is. Zowel qua voorwaarden als prijs. Wij helpen u uiteraard ook bij het overstappen naar de beste aanbieder.