Verzekeringsadviseur

Verzekeringsadviseur

VMD Koster is een verzekeringsadviseur. Wij geven onafhankelijk verzekeringsadvies want we zijn niet gebonden aan één of meer verzekeraars. Zo kunnen wij een eerlijke marktverkenning maken en krijgt u altijd het product dat het beste aansluit bij uw wensen.

Onze werkzaamheden als uw verzekeringsadviseur?

Wij verdiepen ons in uw situatie en denken proactief met u mee. Dit levert voor u verschillende voordelen op:

  • U krijgt van ons goede, heldere informatie. Zo kunt u zelf de juiste keuzes maken.
  • We geven u helder en compleet advies. Ook nadat u een product hebt gekozen.
  • Omdat we regelmatig contact onderhouden met verzekeraars, weten we precies welke wijzigingen voor uw verzekering van belang zijn.
  • Bij schade verdedigen we uw belangen ten opzichte van de tegenpartij en verzekeraars.
  • Onze kennis en ervaring rondom schade gebruiken we voor advies over preventie.
  • Meestal verzorgen wij de premie-incasso. Als de premie niet (tijdig) betaald is, zoeken we contact met u om de dekking te kunnen blijven garanderen.

Verzekeringsadviseur in Alphen aan den Rijn en Bodegraven

Het hoofdkantoor van VMD Koster staat in Alphen aan den Rijn en er is ook een advieslocatie in Bodegraven. Wij ontvangen u graag op kantoor, maar kunnen u ook telefonisch of via beeldbellen van dienst zijn. Zakelijke relaties bezoeken wij ook zodat we een goederisico-inventarisatie kunnen maken.

Wilt u ook onafhankelijke verzekeringsadvies?

Bent u nog geen klant van VMD Koster? Dan maken wij graag kennis met u! In een kennismakingsgesprek lichten we graag toe wat wij als onafhankelijke verzekeringsadviseur voor u kunnen betekenen. Bel 0172 611 116 om een afspraak te maken of stel uw vraag via deze website.

Stel uw vraag