Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Cyberverzekering

Cyberverzekering voor uw bedrijf 

Bijna ieder bedrijf krijgt te maken met een vorm van cybercrime of dataverlies. Een gerichte hack of het verlies van privacygevoelige data heeft grote gevolgen. De cyberverzekering is er voor cybercrime en datarisico's. De dekking is uitgebreid, onder andere privacy-aansprakelijkheid, digitale afpersing, verlies van datagegevens en bedrijfsschade zijn verzekerd.

Offerte cyberverzekering

Advies over de cyberverzekering

Onze risicomanagers geven u graag een persoonlijk advies over de cyberverzekering. Samen met u kijken we naar de cyberrisico’s die er zijn, in uw branche en specifiek voor uw bedrijf. Daarna wordt vastgesteld of het verstandig is een verzekering af te sluiten.

Als u het risico wilt verzekeren, kijken we welke verzekeraar de beste oplossing biedt. Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar, maar vergelijken wij alle aanbieders die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. 

Waarom is de cyberverzekering voor veel bedrijven zo belangrijk?

  • De totale schade voor het bedrijfsleven door cybercriminaliteit loopt nu al op tot zo'n 10 miljard euro per jaar. En dat gaat zeker niet alleen om banken en overheidsdiensten. Elk bedrijf is een doelwit.
  • Cybercriminelen breken op hetzelfde moment op verschillende plekken in. Hierdoor is de pakkans laag en zijn de opbrengsten hoog.
  • Het toenemende gebruik van draagbare apparaten betekent dat belangrijke en vertrouwelijke gegevens gemakkelijker kunnen worden gestolen of verloren raken.
  • Systemen zijn onmisbaar voor het bedienen van klanten, maar hun downtime is niet gedekt door uw bestaande verzekeringen. Een hackaanval, computervirus of kwaadaardige handeling van een werknemer kan zo veel schade veroorzaken.
  • Het uitbesteden (outsourcing) van de salarisadministratie, het inkopen van cloudcomputingdiensten en het onderbrengen van data bij datacenters zijn voorbeelden van outsourcing. Uw bedrijf blijft zelf verantwoordelijk voor de integriteit en de beveiliging van de verzamelde gegevens, ongeacht of een en ander is uitbesteed. Cyberrisico’s via outsourcing zijn daarom ook verzekerbaar.
  • De invoering van de AVG is een extra reden om de beveiliging van data onder te loep te nemen. Als u de fout in gaat, bijvoorbeeld met een datalek, is de schade al snel heel groot.

Contact opnemen voor een adviesgesprek over de cyberverzekering

Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier cybercrime in voor een vrijblijvend adviesgesprek.  Dankzij dit formulier kunnen zij al direct een indicatie geven voor de kosten van de cyberverzekering. 

Adviesgesprek cyberriskverzekering

 

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade

Robbert-Paul Verkade

risicomanager

06 558 81 588

Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Herman Broere
Een verzekering sluiten kan iedereen. Zorgen dat het passend blijft bij het risico is de uitdaging!
Alle specialisten
Arie van der Veer

Arie van der Veer

risicomanager

06 242 27 885

Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten
Hans Raaphorst

Hans Raaphorst

risicomanager

0172 611 116

Maatwerk is onze business.
Alle specialisten
Hans van der Pauw

Hans van der Pauw

risicomanager

0172 611 116

Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor u verzorgen.
Alle specialisten