Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Advies over cyberrisico’s

Advies over cyber- en datarisico's voor uw bedrijf

Cybercrime en datalekken zijn een steeds groter risico voor uw bedrijf. Er wordt daarom ook steeds meer van u gevraagd bij het verwerken van gegevens. Een datalek heeft grote financiële consequenties en brengt veel gevolgschade met zich mee. VMD Koster adviseert hoe uw bedrijf dit risico op kan vangen. 

Advies over cyberrisico voor uw organisatie

Waarom verzekert u het cyberrisico?

Bij een datalek of cyberaanval krijgt u te maken met hoge kosten. Zoals het inschakelen van een forensisch team om te onderzoeken welke informatie gelekt is, hoe dit gekomen is en of het lek nu gedicht is. Daarnaast zijn er kosten voor het informeren van de personen van wie mogelijk vertrouwelijke informatie is gelekt. Ook moeten er kosten gemaakt worden om de geschade reputatie te verbeteren. De verzekering voor cyber- en datarisico's regelt deze zaken voor uw bedrijf en vergoedt de geleden schade.

Advies over cyberrisico’s

De risicomanagers van VMD Koster zijn ook gespecialiseerd in cyber- en datarisico’s. In een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we graag de situatie van uw bedrijf. Bel daarom 0172 611 116 voor een afspraak met een adviseur. Of vul het contactformulier cyberrisico's in zodat wij alvast een offerte voor u kunnen maken en die met u kunnen bespreken.

Belangrijke aandachtspunten cyber- en datarisico's

Op onze website cyberadviseur.nl leest u alles over de cyberrisico's voor uw bedrijf. Ook informeren wij u over databeveiliging, datalekken en de AVG.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Hans van der Pauw

Hans van der Pauw

risicomanager

0172 611 116

Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor u verzorgen.
Alle specialisten
Robbert-Paul Verkade

Robbert-Paul Verkade

risicomanager

06 558 81 588

Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Arie van der Veer

Arie van der Veer

risicomanager

06 242 27 885

Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten
Hans Raaphorst

Hans Raaphorst

risicomanager

0172 611 116

Maatwerk is onze business.
Alle specialisten