Autoschade sneller melden dankzij app

Autoschade sneller melden dankzij app

Donderdag 11 mei 2017

Autoschade sneller melden dankzij app

Een botsing of andere autoschade? Dan vult u ter plekke het schadeformulier in. Tot nu toe ging dat altijd met een papieren formulier. Maar het kan ook makkelijker, dankzij de SchadeApp. U kunt de SchadeApp gratis downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store.

Hoe werkt de SchadeApp?

Aan de kant van de weg vult u de gegevens in van uw schade op uw smartphone. Eenmaal thuis aangekomen controleert u de schademelding online. Hier kunt u eventueel nog gegevens toevoegen. Wanneer alles in orde is verstuurt u de schademelding naar VMD Koster. Wij zorgen er daarna natuurlijk voor dat uw schade correct afgehandeld wordt.

Samen invullen met de tegenpartijen

Bij schade vult u samen met de tegenpartij alles in op de SchadeApp. Na afloop ontvangen beide partijen een bericht per e-mail met inloggegevens. De schademelding die jullie samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen. Zo kunt u het zelf downloaden en versturen naar uw verzekeraar met aanvullende gegevens.

Wanneer u onderweg geen internet hebt, kunt de SchadeApp gewoon invullen. De schademelding wordt dan opgeslagen op uw telefoon. Wanneer u weer verbonden bent met internet, kunt u deze schademeldingen alsnog versturen. Bij de laatste stap moet u samen met de tegenpartij een digitale handtekening zetten via SMS code. Dat werkt alleen als jullie bij elkaar zijn of later contact hebben met elkaar.

De voordelen van deze app op een rij

  • Naar alle verzekeraars in Nederland en Europa
  • Voor alle schades in het verkeer
  • Thuis controleren, aanvullen en versturen
  • Ook voor lease- en huurauto's
  • Veilig, makkelijk en razendsnel