Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen werken samen

dinsdag 28 april 2015

VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen b.v. hebben op 28 april 2015 de stap gezet om intensief te gaan samenwerken. Midden in het Groene Hart ontstaat zo een groot adviesbedrijf op het gebied van risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Beide bedrijven blijven voorlopig nog wel onder de eigen naam hun cliënten bedienen. Iedereen houdt ook zijn vertrouwde contactpersonen. In de komende jaren zal, waar dat voor de cliënt een beter aanbod oplevert, de dienstverlening in elkaar worden geschoven.

Logische stap

Voor Wim Koster is deze samenwerking een logische stap. Na in 30 jaar een mooi bedrijf te hebben opgebouwd samen met  Jolanda van Mil, treedt hij nu terug. “We hebben voor VMDeerenberg gekozen omdat daarmee de meeste zekerheid wordt geboden voor onze cliënten en voor onze medewerkers die allemaal meegaan naar de nieuwe organisatie. VMDeerenberg streeft dezelfde waarden na en zal dit in de komende jaren alleen nog maar verder uitbouwen.”

Versterking in financieel advies

Voor Herman Broere, de eigenaar van VMDeerenberg, is de samenwerking met KOSTER ook een welkome toevoeging aan zijn bedrijf: “Wim  Koster heeft samen met Jolanda van  Mil ook een groot pensioenadviesbureau opgebouwd. Naast goede adviezen heeft KOSTER met unieke online ondersteuning de administratie van en communicatie over pensioenregelingen heel goed op orde. Dit is heel onderscheidend in de markt.” Naast de versterking in financieel advies, ontstaat ook synergie in risicomanagement, collectieve groepsaanbiedingen en communicatie. Daarmee zijn VMDeerenberg en KOSTER zich klaar aan het maken voor de toekomst. Een toekomst waarin de klant centraal blijft staan. De klant wordt geadviseerd middels
actief risicomanagement. Daarbij wordt bij de bediening van de cliënt en bij het advies optimaal gebruik gemaakt van nieuwe media en goede analysetools.

VMD KOSTER Groep B.V.

De aandelen van KOSTER Holding B.V. zijn overgedragen aan VMDeerenberg Holding B.V. Om transparant te zijn over het uiteindelijk doel zal de naam van VMDeerenberg Holding B.V. worden veranderd in VMD KOSTER Groep B.V. Samen  met de zusterbedrijven beschikt de onderneming over 66 werknemers. De premieomzet bedraagt 50 miljoen euro en ruim 30.000 cliënten hebben ruim 70.000 polissen via VMDeerenberg of KOSTER in beheer. De hypotheekomzet bedraagt ruim 47 miljoen euro. De omzet uit urendeclaraties, abonnementen en provisie bedraagt 5,2 miljoen euro. De vestigingsplaatsen zijn Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

Wijzigingen directie

In de maand mei zal Wim Koster terugtreden uit de directie. Zijn taken zullen worden overgenomen door Herman Broere. Wim Koster zal de nieuwe directie uiteraard achter de schermen adviseren en begeleiden. Jolanda van Mil zal de komende jaren aan de onderneming verbonden blijven. Jan Zwiers zal dan als mededirecteur aantreden. Hij zal samen met Edgar  Gilijamse haar bij het contact met onze pensioenrelaties ondersteunen.

Alphen aan den Rijn/Bodegraven, 28 april 2015.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Herman Broere

Herman Broere

directeur

0172 611 116

Een verzekering sluiten kan iedereen. Zorgen dat het passend blijft bij het risico is de uitdaging!
Alle specialisten