Zorgverzekering Nationale-Nederlanden in 2019

Zorgverzekering Nationale-Nederlanden in 2019

Donderdag 8 november 2018

Zorgverzekering Nationale-Nederlanden in 2019

Nationale-Nederlanden heeft de premie voor de basiszorgverzekering in 2019 bekend gemaakt. Vorig jaar werd de zorgverzekering aangeboden onder de naam van Delta Lloyd, maar deze verzekeraar is inmiddels overgenomen door Nationale-Nederlanden (NN).

Premie basisverzekering NN: € 119,58 per maand

De premie van de basisverzekering restitutie van NN stijgt in 2019 naar 128,60 euro per maand. Dit is 9 euro duurder dan de verzekering in 2018 (€ 119,58). De premiestijging wordt volgens de verzekeraar onder meer veroorzaakt door een stijging van de zorgkosten. Om de premiestijging niet nog groter te laten worden zet NN Zorg reserves vanuit het eigen vermogen in.

Lagere premie voor aanvullende verzekeringen

De premies van de aanvullende zorgverzekeringen en tandverzekeringen blijven gelijk of dalen in 2019. De zorgverzekering van NN is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. De aanvullende verzekeringen hebben daarom een zeer uitgebreide dekking.

Zorgverzekering bij NN met korting via VMD Koster

Wilt u een zorgverzekering van NN? Breng hem onder bij VMD Koster. U kunt dan rekenen op duidelijk en onafhankelijk advies over de zorgverzekering. Bovendien krijgt u een aantrekkelijke korting.

Zorgverzekering NN via VMD Koster