Zorgverzekering 2021 aanvragen

Zorgverzekering 2021 aanvragen

Zorgverzekering 2021 aanvragen

VMD Koster werkt samen met de beste zorgverzekeraars. Bij onder meer ONVZ en Zorg en Zekerheid kunnen wij bovendien een aantrekkelijke korting bieden voor de zorgverzekering 2019. Vraag de zorgverzekering aan bij de verzekeraar van uw keuze via onderstaande links.

Direct uw zorgverzekering 2021 berekenen en aanvragen

Zorgverzekering 2021 met collectieve korting via werkgever?

Bij veel werkgevers bieden wij collectieve zorgverzekeringen aan. Van onder andere Avéro Achmea, CZ, Menzis en ONVZ. Om te profitereren van de collectiviteitskorting via uw werkgever heeft u een link nodig naar de daarvoor bestemde aanvraagmodule. Die kunt u opvragen bij uw werkgever. Maar wij kunnen u natuurlijk ook helpen. Vraag de juiste link aan via info@vmdkoster.nl

Zorgverzekering 2021 voor zelfstandig ondernemers

Verschillende zorgverzekeraars hebben pakketten die perfect passen voor zelfstandig ondernemers. Bijvoorbeeld De Amersfoortse, CZ en ONVZ. Via onderstaande links kunt u rechtstreeks de zorgverzekering voor ondernemers aanvragen. Als uw voorkeur uitgaat naar De Amersfoortse, verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u de juiste aanmeldlink kunnen toesturen.

  • CZ (kies als collectiviteit nummer 4832558)
  • Menzis (kies als collectiviteit ZZP VMDeerenberg)
  • ONVZ
Nationale-Nederlanden
ONVZ