Vacature Traineeship adviseur zakelijke verzekeringen

Vacature Traineeship adviseur zakelijke verzekeringen

Vrijdag 3 september 2021

Vacature traineeship adviseur zakelijke verzekeringen

Ben jij een talentvolle starter? Ging je studie over in management, economie en/of recht? Of vind je dit wel interessante onderwerpen? Wil jij een uitdagende baan in de zakelijke dienstverlening? Wij geven je de kans om je te ontwikkelen tot adviseur over risicomanagement en zakelijke verzekeringen. In het traineeship maak je kennis met ons bedrijf en de verzekeringsbranche. In het eerste jaar wordt veel tijd vrij gemaakt voor aanvullende opleidingen en trainingen. Als het van beide kanten bevalt, wordt het traineeship na een jaar omgezet in een vast contract. 

Wat zijn de werkzaamheden voor een adviseur zakelijke verzekeringen?

Als adviseur zakelijke verzekeringen ben je voornamelijk bezig met het beheer van en advies over verzekerde risico’s van bedrijven en instellingen. Je bent samen met de risicomanager verantwoordelijk voor een eigen account MKB- en groot zakelijke relaties. Jullie analyseren samen de risico’s en bieden passende verzekeringsoplossingen aan. 

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week
  • Een salaris dat past bij je opleiding en werkzaamheden en meegroeit met je ervaring
  • Een traineeship voor zes maanden waarin je kennis maakt met de financiële en zakelijke dienstverlening
  • Als het van twee kanten bevalt, wordt het dienstverband verlengd met een vast dienstverband
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, ANW-hiaat verzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en reiskostenvergoeding
  • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Andere interessante personeelsvoordelen, zoals korting en een vitaliteitsprogramma
  • Gezellige samenkomsten, zoals teamuitjes en een maandelijkse meet and eat, waarbij je tijdens een heerlijke lunch wordt bijgepraat en meepraat over de ontwikkelingen binnen de organisatie
  • En natuurlijk werk je straks samen in een leuk team met enthousiaste mensen 

Wie is VMD Koster?

VMD Koster is een allround financiële dienstverlener midden in de Randstad. Wij adviseren bedrijven en particulieren over verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Wij staan voor persoonlijke aandacht, deskundig en onafhankelijk advies en zoveel mogelijk gemak bieden voor onze klanten. Onze missie is om vervelende verrassingen te voorkomen voor onze relaties. VMD Koster is momenteel in omvang het 60e verzekeringskantoor van Nederland en de ambitie gaat veel verder. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een energieke kandidaat die recent een HBO- of academische opleiding heeft afgerond. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 

Reageren op deze vacature

Denk jij dat wij goed bij elkaar passen? Reageer door een e-mail te sturen naar directie@vmdkoster.nl. Stuur je CV mee en vertel ons vooral waarom jij de ideale versterking van ons team bent.   Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Menno Sombroek via 0172 611 116. Meer informatie over VMD Koster vind je op deze website.