Pensioen3daagse

Pensioen3daagse

Donderdag 12 september 2019

Pensioen3daagse bij VMD Koster verzekeringen

Op 5, 6 en 7 november 2019 wordt de jaarlijkse Pensioen3daagse georganiseerd. Deze dagen staan in het teken van het vergroten van het pensioenbewustzijn in Nederland. Ook VMD Koster verzekeringen en pensioen.com doen mee.

Werkgever laat zien wat je regelt voor het werknemerspensioen

Pensioen is een ondergewaardeerde arbeidsvoorwaarde. Daarom helpen wij werkgevers met pensioencommunicatie. Zodat deelnemers weten wat er geregeld is, wat voor pensioen zij kunnen verwachten en wat zij zelf eventueel kunnen doen om hun pensioen te verbeteren.

Afspraak maken voor adviesgesprek over pensioencommunicatie

Tijdens de Pensioen3daagse kunnen werkgevers langskomen in Alphen aan den Rijn voor een gratis adviesgesprek over pensioencommunicatie. Wij stellen het op prijs als u hiervoor vooraf een afspraak maakt. Dat kan via 0172 611 116 of onderstaand contactformulier.

 

 

Over de Pensioen3daagse

De Pensioen3daagse wordt georganiseerd door Wijzer in Geldzaken. Dit is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties en de wetenschap samenwerken. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.