Lagere woonlasten en een betere hypotheek? Dat kan met Freek

Lagere woonlasten en een betere hypotheek? Dat kan met Freek

Maandag 8 juli 2019

Lagere woonlasten en een betere hypotheek? Dat kan met Freek

Bij VMD Koster kunt u ook terecht voor deskundig advies over uw hypotheek. Onze collega's van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht helpen u graag bij al uw vragen over hypotheken. En het is nu extra voordelig om uw hypotheek samen met Freek tegen het licht te houden.

Besparen op uw woonlasten

De rente is laag én er zijn nieuwe regels voor banken bij het berekenen van rentemiddeling. Daardoor levert oversluiten of aanpassen van uw hypotheek vaak een flinke besparing op uw maandlasten op. Daarom is deze zomer door onze hypotheekafdeling uitgeroepen tot de Hypotheek-bespaar-zomer. Maakt u ook een afspraak? Het eerste gesprek is altijd zonder kosten.

Korting voor relaties VMD Koster op hypotheekadvies Freek

Verzekeringsrelaties van VMD Koster krijgen tijdens de Hypotheek-bespaar-zomer een relatiekorting op het hypotheekadvies. Maakt u vóór 31 augustus 2019 via www.freekhypotheek.nl/afspraak een afspraak? Vermeld dan bij de opmerkingen de kortingscode. Deze code kunt u opvragen via info@vmdkoster.nl. U krijgt dan 15% korting op de kosten voor het hypotheekadvies als u besluit gebruik te maken van de diensten van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn, Bodegraven of Utrecht.

Afspraak maken met Freek

Heeft u een vraag over hypotheekadvies via VMD Koster?

Wilt u de kortingscode ontvangen? Of wilt u meer weten over de diensten van VMD Koster of Freek? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@vmdkoster.nl