Heeft u de beste verzuimverzekering in 2022?

Heeft u de beste verzuimverzekering in 2022?

Woensdag 27 oktober 2021

Heeft u de beste verzuimverzekering in 2022?

Weet u al hoe uw verzuimverzekering er in 2022 uit gaat zien? Als het goed is, heeft u een nieuw voorstel van uw verzekeraar ontvangen, maar is dat nog wel de beste optie? Bij twijfel is dit het moment om in actie te komen. Want de datum van verlenging is vaak 1 januari. Mogen wij daarom een vergelijking voor u maken?

Vergelijking verzuimverzekering aanvragen

Marktverkenning verzuimverzekering

Bij de vergelijking van uw huidige verzuimverzekering met andere opties kijken we niet alleen de premie. We maken een complete marktverkenning waarin ook de dekking, voorwaarden en dienstverlening van de verzekeraar meegenomen worden. Is er bijvoorbeeld voldoende ondersteuning bij preventie (vitaliteit) en herstel (re-integratie).Het is altijd de moeite waard om na te gaan of er een beter alternatief is. Wij werken alleen samen met de beste verzekeraars. Bovendien kopen wij verzekeringen scherp in zodat u nooit te veel betaalt.

De verzuimverzekering als essentieel onderdeel van de verzuimaanpak

Wij werken alleen samen met de beste verzekeraars. Wij letten er op of er aandacht is voor preventie en re-integratie. Op die manier werken wij samen met u aan een effectieve verzuimaanpak. Bovendien kopen wij verzekeringen scherp in zodat u nooit te veel betaalt.

De dienstverlening van VMD Koster

Persoonlijke aandacht, deskundig en onafhankelijk advies én u zoveel mogelijk gemak bieden. Daar staan we voor. Wij kennen uw situatie en weten wat er speelt in uw sector. Zo voorzien we u van advies wanneer u dat nodig heeft en bieden we helder inzicht in pensioenen, risicobeheer en bedrijfsverzekeringen.

Zeker weten dat u de beste verzekering heeft?

Ook als u nog geen verzekering heeft, is dit een geschikt moment om advies in te winnen. Met mijn onafhankelijke vergelijking kunt u de juiste keuze maken voor uw verzuimverzekering. Het kost en verplicht u tot niets. Bel 0172 611 116 of vraag een offerte aan via deze website zodat wij voor u aan het werk kunnen gaan.

Offerte verzuimverzekering

Maak kennis met onze specialisten

Menno Sombroek helpt uw organisatie graag met risicobeheer. Ook op het gebied van personeel, verzuim en inkomen. Bel 06 83 60 85 69 of stuur een e-mail om met Menno in gesprek te gaan.

Franklin Lek brengt samen met u de risico's in kaart. Als een verzuimverzekering verstandig is, maakt hij een complete marktverkenning. Stuur een e-mail of bel 0172 611 116 om kennis te maken.

Risicomanager Hans van der Pauw is gespecialiseerd in inkomensverzekeringen, verzuimpreventie en employee benefits. Hij helpt u stap voor stap met een goede verzuimaanpak. In gesprek met Hans? Bel 06 231 39 466 of stuur een e-mail.

Robbert-Paul Verkade weet precies wat er speelt bij ondernemers. Als risicomanager heeft hij veel oog voor verzuimpreventie. Want vaak kunnen kleine verbeteringen veel schade voorkomen. Een afspraak maken? Bel 06 558 81 588 of stuur een e-mail.